Sari la conținut

Puncte pentru colectarea medicamentelor expirate, în acest week-end, la Brașov

puncte-pentru-colectarea-medicamentelor-expirate-la-brasov

Campanie de week-end: Puncte pentru colectarea medicamentelor expirate în 6 cartiere din Braşov!

Ce facem cu medicamentele expirate sau cele care şi-au schimbat aspectul? Le colectăm responsabil, nu le aruncăm la coşul de gunoi sau la toaletă. Cel puţin aşa ne sfătuiesc farmaciştii din Brașov , care în 26 şi 27 octombrie 2019, între orele 10.00 – 17.00, îi vor aştepta pe braşoveni în şase puncte din oraș pentru a prelua medicamentele de care nu mai e nevoie – expirate sau rămase în urma unui tratament.


    Totul în cadrul campaniei „Ce facem cu medicamentele expirate?” „Toate punctele de colectare vor beneficia de recipiente speciale de colectare a deşeurilor medicamentoase şi vor fi prelucrate în siguranţă de către o firmă specializată”, dau asigurări farmaciştii braşoveni.

Campania este iniţiată de Colegiul Farmaciştilor din Judeţul Braşov. Alături de organizatori se află numeroase farmacii din Braşov care le vor distribui tuturor pacienţilor flyere de informare legate de modul în care pot colecta în siguranţă medicamentele şi despre impactul pe care acestea le pot avea asupra mediului înconjurător.

Iată unde se află punctele de colectare la Brașov:


  • Centrul Civic: lângă Sergiana Center
  • Tractorul: Coresi Shopping Resort
  • Schei: Piaţa Unirii
  • Bartolomeu: intersecţie Str. Egretei cu Str. Spicului
  • Astra: Complex Comercial Carrefour, Calea Bucureşti, nr. 107
  • Răcădău: Parcul Trandafirilor, lângă Magnolia

Comentarii

Ultimă oră