Sari la conținut

Puterea PDL-istă e surdă la problemele oamenilor, spun reprezentanții societății civile

Reprezentanții societății civile brașovene se plâng de faptul că  puterea portocalie a devenit insensibilă și surdă la problemele dramatice ale românilor. Este și mesajul pe care oamenii au vrut să-l transmită liderilor USL.  Profesori, preoți, medici, polițiști, cadre militare în rezervă, pensionari, tineri și sindicaliști. N-au ratat pe nimeni! Categorii sociale diverse lovite de reforma statului făcută de puterea PDL-istă. Oameni nemulțumiți de actuala conducere a țării s-au întâlnit cu liderii USL care au mesaje comune pentru brașoveni.  
"Nu e cea mai neagră dictatură pe care am trăit-o pentru că am trăit vremuri mai grele în România înainte de 1989. Oricum e cea mai coruptă dictatură de care are parte România" a declarat Aristotel Căncescu, președintele PNL Brașov. " Sensul politicii este să rezolve  problemele oamenilor. Calea de a afla problemele oamenilor este dialogul și nicidecum impunerea prin dictatură" a adăugat Cătălin Leonte, prim-vicepreședintele PSD Brașov.  
"Nevoie de dialog social există. Vorba lui Caragiale, există dar acum lipsește cu desăvârșire. Cel puțin zicala e valabilă la nivelul Brașovului. Din păcate multe probleme s-ar fi putut rezolva pe calea dialogului social dar nu am mai găsit înțelegere. Ele se țin sporadic și atunci când prefectul are o problemă din punctul de vedere al guvernului" a spus Gheorghe Apostu, lider BNS Brașov.  
"Am venit aici cu toată inimă. Pentru că am identificat în reprezentanții USL-ului oameni importanţi care să producă schimbarea în această etapă a României. Susțin cu toată tăria pe acești oameni" a spus Petrișor Mandu, președintele Filialei SCMD (sindicatul militar) Brașov.
Mulți dintre cei prezenți la întâlnirea cu reprezentanții opoziției s-au arătat dezamăgiți de sărăcia cruntă în care au ajuns să trăiască cei mai mulți români, dar și de faptul că au încercat umilințele acestui regim, chiar dacă unii dintre ei au fost până nu de mult de partea portocalie verde-praz.

Comentarii

Ultimă oră