Sari la conținut

Radu Magdin, Ambasador CONAF pentru intensificarea relațiilor externe

radu-magdin-ambasador-conaf-pentru-intensificarea-relatiilor-externe

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF, continuă să își întărească echipa în pas cu planurile ambițioase ale organizației.

Astfel, Radu Magdin s-a alăturat, în formă onorifică, ca ambasador al CONAF, pentru a intensifica relațiile cu partenerii externi și a identifica noi oportunități de colaborare internațională. Radu Magdin a petrecut 5 ani la Bruxelles cu Parlamentul European, Euractiv și Google, este un lider emergent NATO al Consiliului Atlantic al SUA, Trendsetter Forbes România și Lider la Warsaw Security Summit.


Prin acest demers, CONAF dorește să promoveze echilibru de gen în cadrul organizației, mizând pe colaborarea iminentă dintre femei și bărbați în vederea obținerii celor mai bune rezultate pe termen mediu și lung.


Cristina Chiriac, Președinte CONAF, a declarat: "CONAF reprezintă normalitatea într-o lume confruntată cu crize: sanitară respectiv economică, prin îndrăzneala și asumarea de a merge mai departe. Împreună avem puterea de a energiza societatea prin parteneriate care să ajute România să prospere. Suntem o organizație activă care crede în puterea antreprenoriatului de a crea valoare adăugată și creștere economică atât la nivel național cât și în plan European, respectiv global. În echipa noastră primim oameni care împărtășesc aceleași valori, cred în aceleași idealuri și speră să schimbe mentalități, sprijină și susțin proiectele noastre de a modifica politicile publice în scopul dezvoltării unei economii durabile. Radu Magdin este unul din acești oameni care doresc să se implice, alături de noi, in crearea unei societăți economice funcționale".


"Mulțumesc CONAF pentru această onoare, cauza antreprenoriatului feminin fiind dragă mie, inclusiv în echipa noastră de consultanță având colege talentate, dinamice, care ne inspiră. Respect CONAF și cred în cauza sa, colaborând cu responsabilitate pentru extinderea europeană și globală a organizației. România Europeană și Globală avansează prin mobilizarea feminină în business și în alte domenii cheie", a menționat Radu Magdin.


Radu Magdin este consultant și antreprenor din 2012, membru al Forbes Business Councils, este pasionat de leadership și egalitate de șanse având un proiect dedicat fetiței sale, Elizabeth: ELI, Empowerment and Leadership Initiative. Radu, care a lucrat la Bruxelles 5 ani, a fost trainer și facilitator pentru programe de leadership și comunicare în peste 10 țări, inclusiv în proiecte pan-europene precum European Women's Academy.
CONAF este cea mai reprezentativă organizație din România, și regiune, în planul antreprenoriatului feminin, partener al Women's Entrepreneurship Day Virtual Summit.

Comentarii

Ultimă oră