Sari la conținut

RATBV a lansat licitația pentru achiziţia de energie electrică pentru următoarele 12 luni

ratbv-a-lansat-licitatia-pentru-achizitia-de-energie-electrica-

SC RATBV SA a lansat zilele trecute licitaţia pentru achiziţia de energie electrică în următoarele 12 luni. RATBV caută un furnizor de energie pentru alimentarea troleibuzelor şi a celorlalte instalaţii şi clădiri.

Potrivit documentaţiei postate pe site-ul Sistemului de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului este de 1.822.485 de lei, inclusiv TVA.

Energia electrică va fi folosită pentru alimentarea reţelelor de troleibuz, cât şi pentru alimentarea sediului central al regiei, a bazei de autobuze şi troleibuze, a clădirilor de la capetele de linii, dar şi a adăposturilor din staţiile de călători de pe raza municipiului Braşov.

Contractul a fost împărţit în două loturi, respectiv un lot în vederea furnizării a 2.500 MWh pe medie tensiune pentru reţelele de troleibuze, cu un preţ estimat de 887.500 lei, fără TVA(1.065.125 lei, cu TVA) şi lotul 2, 1.400 MWh pe joasă tensiune (valoarea estimată a costului fiind de 644.000 de lei, fără TVA, respectiv 790.160 lei, cu TVA).

Operatorii în domeniu îşi pot depune ofertele până cel târziu în data de 9 februarie 2018, urmând să fie evaluate până în 5 martie 2018.

În ultimii ani, societatea a achiziţionat energie electrică de la compania braşoveană ICCO Energ, valoarea ultimului contract, semnat pe o perioadă de un an, fiind de 1,97 milioane de lei.

Comentarii

Ultimă oră