Sari la conținut

Răzvan Lucescu: Hagi l-a făcut pe tata să plângă

razvan-lucescu-hagi-la-facut-pe-tata-sa-planga

Răzvan Lucescu a oferit un interviu în care a vorbit pe larg despre cariera sa, despre începuturile în fotbal, dar mai ales despre tatăl său, Mircea Lucescu. Actualul antrenor al echipei Xanthi din Grecia, a povestit detalii mai puțin cunoscute din cariera lui Mircea Lucescu.

Întrebat, de jurnaliștii de la eusunt12.ro, dacă l-a văzut vreodată pe tatăl său să plângă, Răzvan Lucescu a povestit 2 întâmplări din cariera marelui antrenor român.

"Da, de două ori, totul într-un timp extrem de scurt. Eram acasă si avea lacrimi. Nu de fericire, deși România câștigase cu 4-0 în fața Austriei. Erau de durere, culmea, fusese dat afară! Apoi s-a calmat. Cred că după o zi, Hagi l-a facut pe tata să plânga, când l-a sunat să-i spună că este o greșeală demiterea de la națională, din ’86.

Tata fusese criticat că avusese curajul să-l pună pe Hagi căpitan la 20 de ani, tocmai la meciul cu Irlanda de Nord. Dar tata știa că Hagi avea să urce și l-a susținut, i-a dat încredere. Iar Hagi a ținut să-i mulțumească, să-i spună că nu-i corect. Emoțional, l-a afectat pe tata" a povestit Răzvan Lucescu.

Fostul antrenor al naționalei, a vorbit și despre începuturile sale în fotbal, când Mircea Lucescu în lua în cantonamentele echipei sale, dar și că acesta nu a vrut să îl facă fotbalist și l-a îndemnat spre tenis, dar în ciuda acestei dorințe a tatălui a ajuns să fie portar.

Sursa: www.b1.ro

Comentarii

Ultimă oră