Sari la conținut
recomandari-pentru-8-martie-ziua-femeii

Primavara - unul dintre cele mai placute anotimpuri. Dupa o iarna lunga si mohorata, caldura si lumina primaverii se intrec pentru a ne umple sufletul de bucurie. Soarele straluceste si are putere sa incalzeasca pamantul rece si gol dupa anotimpul rece. Plantele revin la viata, infrunzesc si infloresc, pasarile zglobii zboara intr-un dans feeric pe cerul senin si insorit. Cum sa nu iti placa acest anotimp de renastere pura?

Primavara incepe cu zile de sarbatoare insa cea mai importanta zi a primaverii este in luna martie, in data de 8. Ziua femeii - 8 martie - este o data speciala in calendarul nostru al tuturor. In aceasta zi sarbatorim si pretuim femeile din intreaga lume. Aceasta zi a devenit o traditie in fiecare familie pentru a ne arata iubirea si aprecierea mamelor si sotiilor, prietenelor, iubitelor.


Dar cum poti face propriu zis acest lucru? Nu stii exact ce sa faci sau ce sa ii cumperi? Incercam sa-ti venim in ajutor cu cateva idei pentru tine.

Femeile se bucura intotdeauna cand primesc cadouri. Acesta este un lucru cert. Florile sunt o alegere sigura. Alege o planta intr-un ghiveci frumos, mai degraba decat un buchet de flori. Va constitui o amintire frumoasa pe un timp indelungat. Poti adauga si un set de produse de infrumusetare sau cosmetice. Un ruj, un rimel, un gel de dus sau chiar o crema hidratanta din ingrediente naturale (arnica, ulei de jojoba si extract de gotu kola) ar fi o alegere foarte buna.

Daca iti place sa gatesti, femeia sarbatorita va fi extrem de incantata sa fie rasfatata. Si mai ales tinuta deoparte de bucatarie macar astazi. In timp ce ea se relaxeaza, tu ii pregatesti mancarea preferata. Ai grija sa alegi si un vin bun, de calitate, doar este o zi de sarbatoare! Si ce alegere ar fi mai buna decat un vin italian deosebit ca insasi ea?

Dupa masa perfect servita, vizionarea impreuna a unui film romantic iti va aduce un plus garantat. Iar pentru o atmosfera cat mai placuta, poti alege cateva lumanari parfumate cu note suave de primavara, pe care le aprinzi din loc in loc.

Speram ca ideile noastre sa te ajute pentru a reusi sa creezi o zi cat mai aproape de perfectiune pentru cea pe care o iubesti si o pretuiesti cel mai mult.

Articol realizat de Rarsim.ro.

Comentarii

Ultimă oră