Sari la conținut

Regionala CFR Brașov a lansat licitaţia pentru recosntrucția podului de la Budila

regionala-cfr-brasov-a-lansat-licitatia-pentru-recosntructia-podului-de-la-budila

Regionala CFR Brașov a lansat licitaţia pentru recosntrucția podului de la Budila. Minim 15 luni până la repunerea în circulație a trenurilor pe linia Hărman - Întorsura Buzăului!

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunțat luni că Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov a lansat licitaţia pentru lucrările de reconstrucție a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman - Întorsura Buzăului, km 17+318 și lucrări de amenajare albie.

Valoarea totală estimată a contractului este de 26.025.733,86 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 09 octombrie 2020, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.00. Durata contractului este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă trei luni calendaristice pentru întreruperea lucrărilor pe perioada de timp friguros.

„Menţionăm faptul că, în data de 26 septembrie 2019 a fost încheiat contractul de servicii pentru elaborare expertiză tehnică, DALI și proiectare, contractul fiind finalizat ȋn data de 29 iulie 2020, prin obţinerea tuturor documentaţiilor tehnice și economice, precum și a aprobărilor necesare (aviz CTE SRCF Brașov, aviz CTE CNCF, Ordin Ministru al MTIC), ȋn vederea organizării procedurilor de achiziţie a lucrărilor pentru reconstrucția podului CF situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, la km 17+318, și lucrări de amenajare albie”, a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Comentarii

Ultimă oră