Sari la conținut

Restaurantele din Centrul Braşovului, verificate în timpul „Cerbului de Aur”

restaurantele-din-centrul-brasovului-verificate-in-timpul-cerbului-de-aur

Restaurantele din Braşov, verificate pentru a nu apărea probleme în timpul „Cerbului de Aur”

Prefectul Marian Rasaliu a anunţat că a emis un ordin de prefect privind constituirea unei comisii mixte de verificare a condiţiilor de igienă şi siguranţă a alimentelor în unităţile de alimentaţie publică, pe perioada desfăşurării Festivalului Cerbul de aur 2019.

  Comisia mixtă este formată din reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru siguranţa Alimentelor Braşov, Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Comisariatului Judeţean Braşov al Gărzii Naţionale de Mediu.

   „Controalele au pornit deja și se desfăşoară în perioada 13 –25 august 2019, încă de la începerea lucrărilor de montare şi amenajare a scenei pe care se va desfăşura evenimentul din Piaţa Sfatului. Este de datoria noastră, a autorităţilor, să asigurăm un climat de siguranţă şi calitate atât pentru braşoveni cât şi pentru turişti, având în vedere că Braşovul este unul dintre cele mai vizitate oraşe din România. În nici un caz nu vrem să înregistrăm evenimente neplăcute pe parcursul şederii turiştilor în oraşul nostru”, a declarat Marian Rasaliu.

Comentarii

Ultimă oră