Sari la conținut

„Reţelişti” amendaţi pentru că au distrus drumurile

retelisti-amendati-pentru-ca-au-distrus-drumurile

Reţeliştii care au distrus drumurile din oraş au fost amendaţi de Primărie. Firmele care au efectuat lucrări pe domeniul public şi nu au readus drumurile la starea iniţială, au primit în prima fază un ultimatum. Cum problemele nu au fost rezolvate, edilii a trecut la sancţiuni.

Săptămâna trecută, Primăria Braşov a făcut un inventar al străzilor pe care au intervenit reţeliştii, fără a ca apoi să readucă terenul la starea iniţială, aşa cum a fost prevăzut în autorizaţia de efectuare a săpăturilor. Iniţial cei care au fost depistaţi că nu au reparat străzile şi trotuarele în urma lucrărilor executate, au primit, un ultimatum de 48 de ore pentru remedia situaţia. Avertismentul a fost însă ignorat. „Două firme au fost sancţionate cu amenzi cuprinse între 3.000 şi 6.000 de lei, iar dacă, începând de săptămâna aceasta nu vor începe lucrările pentru readucerea acelor şanţuri la o stare acceptabilă, vor fi din nou amendaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Pe strada Hărmanului şi pe Bulevardul Gării, o asociere de două firme din Bucureşti a efectuat lucrări de modernizare a sistemului de termoficare lăsând în urmă adevărate tranşee. Un alt şantier cu probleme din acest punct de vedere a fost cel deschis pentru lucrările la magistrala de alimentare cu apă ce face legătura între Uzina de Apă de la Săcele şi rezervoarele de pe Dealul Melcilor. La această magistrală au fost efectuate până acum lucrări pe mai multe străzi din  zona Carpaţilor – Vasile Alecsandri. Şi în acest caz, terenul nu  fost readus la starea iniţială.

Comentarii

Ultimă oră