Sari la conținut
sa-deschis-transalpina

Prefectul de Valcea, Dumitru Cornoiu, a declarat luni, ca Transalpina este deschisa circulatiei, in urma unor discutii cu directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Stefan Neaga.

"Avand in vedere necesitatea accesului de circulatie pe drumul Transalpina din toate punctele de vedere, am avut o discutie cu domnul Stefan Narcis Neaga, directorul CNADNR-ului.

In urma acestei discutii, s-a clarificat prin pozitia directorului general, necesitatea marcarii zonelor periculoase, 'accidentogene', care pot provoca prejudicii persoanelor care circula in zona respectiva. Ii multumesc domnului director general pentru amabilitatea de a semnaliza zonele cu mare risc, contribuind astfel la siguranta rutiera a acestui drum care din punct de vedere tehnic este nefinalizat. Mentionam ca nu se aplica amenzi si ca drumul este circulabil", a precizat prefectul de Valcea. Totodata, conducatorii auto sunt rugati sa-si ia masuri de maxima prudenta avand in vedere dificultatea manevrelor ce trebuie efectuate in deplasarea pe acest traseu.

Comentarii

Ultimă oră