Sari la conținut

Sâmbătă se deschide la Sanctuarul Libearty „Ferma animalelor domestice salvate”

sambata-se-deschide-la-sanctuarul-libearty-ferma-animalelor-domestice-salvate-

Muzicianul Simon Mulligan și actorul britanic Peter Egan  vor veni la Brașov ca să inaugureze „Ferma educațională a animalelor domestice salvate”!

Un nou obiectiv turistic la Braşov: Ferma animalelor domestice salvate se deschide sâmbătă, pentru „copiii care ştiu că vaca e mov”.


   Peter Egan şi Simon Mulligan inaugurează „Ferma educaţională a animalelor domestice salvate”. Cei doi mari artişti vor fi alături de Asociaţia Milioane de Prieteni în acest moment important, Peter Egan acceptând să devină şi ambasador al fermei.


   Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2019, la ora 12.00, în Sanctuarul Libearty, aceasta fiind construită pe o bucată din terenul aferent Sanctuarului.


    „Crearea acestei ferme a venit ca o necesitate atât pentru animalele pe care le-am salvat deja şi cele care vor mai ajunge în grija noastră în viitor, dar şi ca o necesitate din ce în ce mai mare de a le arăta copiilor că vaca nu e mov, aşa cum o văd ei la televizor, că porcii nu zboară şi ouăle sunt făcute de găini, nu de vreo maşinărie ciudată. Sunt lucruri care poate unora li se par hilare, însă generaţiile tinere nu cunosc aceste lucruri pentru că puţini sunt cei care mai au bunici la ţară şi care au şansa să vadă animalele domestice în realitate, nu doar pe ecrane”, a spus Cristina Lapis, preşedinte al asociaţiei pentru protecţia animalelor.

În seara aceleiaşi zile, cei doi artişti vor susţine şi un spectacol caritabil, în folosul animalelor, spectacol care se va desfăşura în sala de muzică din interiorul Castelului Bran.


    Peter Egan şi Simon Mulligan marchează prin spectacolul lor împlinirea a 210 ani de la naşterea marelui poet britanic Alfred Lord Tennyson.


    Momentul va fi celebrat prin recitarea celui mai important şi cunoscut poem al său, „Enoch Arden", pe muzica inegalabilului Richard Strauss.
Spectacolul este împărţit în două părţi a câte 40 de minute şi se va desfăşura în limba engleză.

Comentarii

Ultimă oră