Sari la conținut

Sărbătoare la Centrul de Recuperare Neuromotorie „Sfântul Nicolae”

sarbatoare-la-centrul-de-recuperare-neuromotorie-de-tip-ambulatoriu-sfantul-nicolae

Sfântul Nicolae este patronul spiritual al Centrului de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu „Sfântul Nicolae".

Așa că data de 6 decembrie 2018 va prilejui motiv de sărbătoare atât pentru beneficiarii, partenerii cât şi pentru angajaţii Centrului.

 Direcţia de Asistenţă Socială Braşov şi Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, partener de nădejde, îi invită pe toți cei interesați în data de 6 decembrie 2018, începând cu ora 13.00, la sediul său, din str. Gladiolelor, nr. 4, Brașov, pentru a marca anul Centrului, în jurul bradului şi pentru a asculta un concert de colinde oferit de grupuri de colindători, formate din elevi ai şcolilor din municipiul Braşov.

În prezent Centrul de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu „Sfântul Nicolae” furnizează servicii unui număr de 50 de persoane adulte cu dizabilităţi, oferindu-le măsuri de protecţie în sprijinul recuperării, integrării şi incluziunii sociale şi profesionale în vederea redobândirii, respectiv menţinerii, pe cât posibil a autonomiei funcţionale, a depăşirii situaţiilor de dificultate, a prevenirii şi combaterii riscului de excluziune socială, promovând integrarea socio-profesională şi creşterea calităţii vieţii acestora.

Comentarii

Ultimă oră