Sari la conținut

S-au deschis oficial secţiile de Poliţie Locală din Tractorul şi Bartolomeu

sau-deschis-oficial-sectiile-de-politie-locala-din-tractorul-si-bartolomeu

După ce în 2014, secţiile de cartier ale Poliţiei Locale Braşov au fost desfiinţate, de anul acesta, conducerea instituţiei a decis să le reînfiinţeze pentru o mai bună interacţiune cu braşovenii, dar şi pentru intervenţii mai prompte. Primele două secţii de cartier care au deja şi birourile amenajate şi deschise publicului sunt cele din Tractorul şi Bartolomeu.

Secţia din cartierul Tractorul îşi are sediul pe strada Olteţ nr. 14, în zona pieţei, iar în cazul unor situaţii de urgenţă, pentru o intervenţie cât mai promptă, braşovenii pot lua legătura direct cu agenţii de la această secţie apelând numărul de telefon 0728 289 662.

Şi în Bartolomeu secţia de la Locală este amplasată tot în vecinătatea pieţei, respectiv pe strada Ioan Bogdan nr. 2A. Pentru a semnala diferite probleme ce ţin de ordinea publică sau chiar probleme ce vizează circulaţia, de exemplu în cazul maşinilor staţionate neregulamentar care încurcă traficul, braşovenii care locuiesc în Bartolomeu se pot adresa direct agenţilor de la această secţie la numărul de telefon 0728 289 626.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru, în vederea unei colaborări cât mai bune cu cetăţenii, şefii birourilor din aceste cartiere au luat deja legătura cu şefii asociaţiilor de proprietari, iar cetăţenii au început să se adreseze direct celor două secţii, unde au fost înregistrate deja o serie de reclamaţii.

De asemenea, în curs de amenajare este şi secţia din cartierul Astra, unde mai este de lucru doar la amenajarea efectivă a spaţiului, însă la nivel de personal şi de patrulare, secţia este deja funcţională.

În plus, chiar dacă au fost deschise secţiile de cartier, rămâne funcţional şi dispeceratul central al Poliţiei Locale Braşov, care poate fi apelat la numărul scurt, 0268 954, de unde sesizările sunt direcţionate către echipajele din teren.

Comentarii

Ultimă oră