Sari la conținut
schimbari-importante-anuntate-de-rat-brasov-

Începând de luni, 21 iulie 2014, Regia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov introduce o nouă facilitate la transportul spre Centrul de Servicii Sociale situat în cartierul Astra, pe strada Panselelor. Astfel, în zilele lucrătoare, între orele 07.00 şi 17.00, autobuzele de pe linia 52 îşi vor prelungi traseul din capătul de linie «Saturn» până pe strada Panselelor. Pe sensul de deplasare de întoarcere, respectiv de pe strada Panselelor spre Bulevardul Saturn, autobuzele de pe linia 52 vor parcurge un traseu modificat, după cum urmează: Strada Panselelor – Strada Carpaţilor – Strada Poienelor – Calea Bucureşti – giratoriul din zona magazinului «Carrefour» - Bulevardul Saturn. Directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că, «pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, vom înfiinţa de la data amintită şi o pereche de staţii pe strada Panselelor, în zona intrării în Parcul Industrial Metrom. În aceste staţii vor opri şi autobuzele de pe linia 5 care se deplasează la Centrul de Servicii Sociale. Pe sensul de deplasare dinspre Centrul de Servicii Sociale, în afara de staţia de pe strada Panselelor, mijloacele de transport în comun de pe traseul 52 vor opri şi în staţiile Poienelor, Carrefour şi în capătul de linie Saturn».

Orarele de circulaţie ale liniei 52 vor suferi modificări, astfel că R.A.T. Braşov va afişa în cursul zilei de sâmbătă, 19 iulie 2014, noile grafice de circulaţie în toate staţiile de pe traseu şi pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea «Trasee şi orare». Noile orare vor purta menţiunea «Valabil din data de 21 iulie 2014».

În afara intervalului orar menţionat şi în zilele nelucrătoare, autobuzele de pe linia 52 vor parcurge traseul actual, respectiv între capetele de linie Pe Tocile şi Saturn.

Comentarii

Ultimă oră