Sari la conținut

UPDATE ORA 12:30

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că la ora 12.00 nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi blocate din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa circulaţiei auto. Precizăm că, deocamdată, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale atât pe DN1 Braşov – Bucureşti, cât şi pe Autostrada Soarelui. Pe DN1 circulaţia auto s-a intensificat în zona montană, pe sensul spre Capitală. Dacă în a doua parte a zilei această importantă arteră se va aglomera, automobiliştii sunt sfătuiţi să folosească ruta DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.

Amintim că peste 2.100 de poliţişti rutieri vor acţiona şi astăzi la nivel naţional, pentru a asigura un trafic rutier în siguranţă. Poliţiştii vor folosi peste 430 aparate de monitorizare a traficului, urmărind în special prevenirea şi combaterea vitezei. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg dinspre litoral, precum şi tronsonului Valea Prahovei – Bucureşti al DN1. Pentru o bună monitorizare a circulaţiei rutiere, poliţiştii vor fi sprijiniţi şi din aer de două elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul M.A.I.




Turiştii aflaţi în minivacanţa de Rusalii vor pleca astăzi spre case, aşa că se aşteaptă aglomeraţie pe DN1. Oamenii legii le recomandă şoferilor să aleagă ruta ocolitoare DN1A Săcele-Cheia-Ploieşti-Bucureşti. În plus în zona Posada pe DN1 va fi aglomeraţie din cauza lucrărilor efectuate la kilometrul 115 la podul Valea Şipotelor.

Comentarii

Ultimă oră