Sari la conținut

Se vor monta din nou limitatoare de viteză la trecerile de pietoni din oraş

se-vor-monta-din-nou-limitatoare-de-viteza-la-trecerile-de-pietoni-din-oras

Potrivit Biz Braşov, şi anul acesta se vor monta limitatoare de viteză la trecerile de pietoni din oraş, după ce şi vara trecută, la unele zebre au fost montate semafoare iar limitatoarele au fost desfiinţate pentru că făceau traficul greoi.

Poliţia Rutieră a cerut însă ca din nou să fie montate limitatoare de viteză la unele zebre. Conform presei locale, şi lucrările de amenajare a unor semafoare vor continua.

Astfel, oamenii legii de la Rutieră au cerut instalarea de “poliţişti culcaţi” la trecerile Bretea Calea Bucuresti – Carpaților; Saturn, sens giratoriu Gemenii şi Zizinului, la Tipografie (prima trecere de pietoni, dupa pasajul Zizinului, direcția de mers Brașov- Ocolitoare) şi la fostul Colegiu de Alimentație Publică, scrie Biz Braşov.

În prezent, se lucrează şi la amenajarea unui semafor pietonal pe Griviţei nr. 50 B, în dreptul gangurilor care fac legătura cu străzile Mircea cel Bătrân și Mihai Viteazu. După finalizarea semaforului cu buton, cele două treceri de pietoni de la intersectiile b-dului Griviţei cu Mircea cel Bătrân și cu Emil Racoviţă vor fi desființate, scrie presa locală.

De asemenea, în faza de obținere a autorizației de construire se află şi proiectele semafoarelor de la trecerile de la Zizinului - magazin Profi (zebra și stația RAT vor fi mutate mai aproape de pasajul rutier), Calea Bucureşti -intersecţie cu str. L.C. Babes, şi str. De Mijloc, la Școala Gimnazială nr. 12.

Comentarii

Ultimă oră