Sari la conținut

Secretul succesului pentru prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"

secretul-succesului-pentru-prezentatoarea-emisiunii-mireasa-pentru-fiul-meu-

Mirela Boureanu- Vaida, gazda emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1,  a dezvăluit într-un interviu pentru evz.ro secretul carierei sale înfloritoare.
"Cred cu tărie că reuşita mea vine din faptul că am acasă un om foarte înţelegător. Sunt perfect conştientă că nu aş fi putut face nimic din toate astea dacă nu l-aş fi avut alături pe soţul meu. Dumnezeu are grijă să îţi dea în viaţă exact ce ai nevoie şi asta s-a întâmplat şi în cazul meu. Susţinerea venită din partea soţului meu m-a făcut să îmi permit să le duc pe toate, în paralel. Nu aş putea renunţa la teatrul de revistă, acolo am învăţat naturaleţea şi firescul, iar despre muzică... nici nu poate fi vorba. Cât despre timpul liber, atât cât este el de puţin, am învăţat să profităm din plin de el, fie că ieşim la masă cu prietenii sau facem un bol cu popcorn şi urmărim un film în living".
Mirela se descrie ca fiind timidă, dar face cu uşurinţă faţă disputelor aprinse dintre soacre, fii şi viitoarele mirese. "De multe ori, nici nu-mi dau seama când sunt "rea" sau când sunt "bună" cu aceşti concurenţi. Am reuşit să învăţ să mă comport pe sticlă, aşa cum o fac şi în viaţa de zi cu zi. Sunt o fire răbdătoare, încerc mereu să îi ajut, să le fiu prietenă înainte de toate, să le aduc veşti bune de acasă, să le atrag atenţia, prieteneşte, atunci când greşesc. Bineînţeles că sunt şi momente când stresul din competiţie, disputele lor, mă fac să le aduc aminte de scopul nostru şi de faptul cã suntem în direct tot timpul." a mai spus Mirela Boureanu- Vaida.

Comentarii

Ultimă oră