Sari la conținut
seminar-despre-inteligenta-emotionala-la-brasov

Joi, 17 mai, la ora 17, părintii și cadrele didactice din Brașov sunt invitați să cunoască magia inteligenței emoționale într-un seminar susținut de Florin Alexandru la Filiala pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene George Barițiu.

Inteligenţa emoţională este cel mai bun predictor pentru achiziţiile viitoare ale copiilor, pentru succes, iar dinamica schimbărilor sociale contemporane solicită o bună capacitate de adaptare a individului la mediu, care se poate realiza numai dacă înţelegem rolul extraordinar pe care îl are folosirea inteligentă a emoţiilor.

Inteligența emoţională şi socială se referă la abilitatea de a te înţelege pe tine şi de a-i înţelege pe ceilalţi.

Astfel, participanții la acest seminar sunt așteptați cu informații legate de importanța dezvoltării inteligenței emoționale raportat la contextul social actual și multe exerciții practice de aplicat acasă sau la clasă.

Florin Alexandru este autorul best-sellerului "Copilul tău este un geniu”, creator de jucării, expert în analiză tranzacțională și cercetător.

Participarea la această conferință este gratuită, dar este posibilă numai cu înscriere prealabilă la numărul de telefon 0721 028 967, numarul de locuri fiind limitat.

Comentarii

Ultimă oră