Sari la conținut

Sfatul optometristului: Lentilele de contact zilnice

sfatul-optometristului-lentilele-de-contact-zilnice

Opţiune practică şi la îndemâna purtătorilor de ochelari de a renunţa ocazional, sau definitiv, la purtarea ochelarilor.

Pentru a vă menţine ochii sănătoşi este foarte important ca toate tipurile de lentile de contact, inclusiv cele colorate să fie adaptate corespunzător de către un specialist. Acesta se va asigura că veţi primi lentilele de contact care răspund cel mai bine necesităţilor ochilor şi stilului dumneavoastră de viaţă. Nu toate lentilele de contact sunt la fel. Diferiţi factori cum ar fi vârsta şi corecţia optică intervin în alegerea tipului de lentile de contact potrivite fiecărui purtător în parte.
         Noi optometristii cabinetelor Best Optic, suntem specializaţi în prescrierea lentilelor de contact, cu o experienţă de peste 15 ani şi venim în întâmpinarea dumneavoastră în perioada sărbătorilor, cu o soluţie simplă, practică şi sănătoasă.


         Lentilele de contact pentru purtarea zilnică

Lentilele pentru purtarea zilnică sunt destinate purtării în cursul zilei şi trebuie să fie îndepărtate în fiecare seară înainte de culcare. După o anumită perioadă, ele trebuie aruncate şi înlocuite cu o nouă pereche. Cu cât vă înlocuiţi mai des lentilele, cu atât va fi mai puţin probabil să apară complicaţii. Unele lentile pentru purtare zilnică sunt aruncate în fiecare zi, în timp ce altele sunt folosite timp de o lună, două săptămâni sau mai mult. Dacă nu doriţi să vă curăţaţi lentilele în fiecare zi sau dacă suferiţi de alergii, lentilele zilnice de unică folosinţă ar putea fi cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră. Dacă aruncaţi lentilele în fiecare seară şi le înlocuiţi cu o nouă pereche, nu apar depozite de la o zi la alta şi curăţarea nu este necesară.


        Ţinând cont că perioada liberă de sărbători, este redusă, lentilele de unică folosinţă sunt foarte practice pentru activiati ocazionale, cum ar fi: drumeţii, înotul, sporturi de iarnă etc. Lentilele de contact în general oferă beneficiul de a ne oferi un câmp vizual similar cu cel al ochiului sănătos,şi libertate maximă în activităţi dinamice de orice fel. Cele de unică folosinţă au în plus beneficiul de a le purta în activităţi acvatice, sau cele în mediu cu zăpadă. Aceste lentile de contact se pun la începutul zilei şi se pot îndepărta oricând ( maxim la culcare).


        Materialele acestor lentile de unică folosinţă, sunt foarte subţiri, au un conţinut mare de apă şi oferă oxigenare maximă ochiului, astfel sunt cele mai confortabile lentile de contact.
Sunt indicate şi persoanelor cu sensibilitate, cum ar fi cei alergici sau celor cu sindromul de ochi uscaţi. Aceste afecţiuni încep să fie din ce în ce mai des întâlnite în zilele noastre.

        Echipa Best Optic, vă este alături în alegerea lentilelor de contact începând de la oferirea informaţiilor, consultaţii specifice pentru prescrierea lentilelor de contact, soluţiile oferite dintr-o gamă diversificată ( colaborăm cu cel puţin 7 producători de talie mondială), educăm şi şcolarizăm purtătorii pentru utilizarea lentilelor de contact şi oferim asistenţă permanentă celor care ne trec pragul.
Fiind luna cadourilor puteţi beneficia de lentile de contact gratuite, carduri de fidelitate şi multe alte surprize plăcute.

Best Optic RED Vlahuță

B-dul Alexandru Vlahuţă nr. 61
Telefon/Fax: +40 268 313 199
Mobil: +40 733 024 793
E-mail: office@best-optic.ro

Best Optic RED Uranus

Str. Uranus nr. 12, Parter
Telefon/Fax: +40 268 322 920
Mobil: +40 733 417 999
E-mail: uranus@best-optic.ro

Best Optic BLUE Centru Civic

Str. B-dul 15 NOIEMBRIE nr.69
Mobil:  +40 787 523 524
E-mail: blue@best-optic.ro

Comentarii

Ultimă oră