Sari la conținut

Sfatul psihologului: Intuiește binele și fii gata să-l primești în viața ta!

sfatul-psihologului-intuieste-binele-si-fii-gata-sal-primesti-in-viata-ta

<  Bun găsit dragi cititori! În acest minunat an, vreau să cred că tot mai mulţi oameni şi poate chiar şi dumneavoastră alegeţi să trăiţi în prezent şi să vă creaţi un viitor pe măsura visurilor personale.

<  Anul acesta mulţi oameni vor ieşi din condiţionarea dată de gândurile şi credinţele lor restrictive, vor renunţa la statutul de victimă şi îşi vor trăi viaţa mult mai conştient.

<  Acesta este anul în care mulţi oameni vor ieşi din relaţii toxice de cuplu, de prietenie sau de familie şi se vor înconjura de oameni tonici, care îi preţuiesc pentru ceea ce sunt.

<  Este anul în care ne vom depăşi gândurile şi emoţiile negative, înlocuindu-le cu gânduri şi emoţii pozitive: prietenie, încredere, acceptare, curaj, iubire, bucurie, empatie, altruism, cooperare, dăruire.

<  În acest an din ce în ce mai mulţi oameni vor avea grijă de sănătatea lor, de felul în care arată: se vor informa şi vor lua măsuri pentru a avea un mod de viaţă sănătos şi echilibrat.

<  Anul acesta mulţi oameni vor renunţa la plictiseală, la zona de confort, la ideea de „n-am ce să fac”, sau  „m-am născut sub o stea fără noroc”, sau „pacat că m-am născut în Romania” şi vor face din viaţa lor un prilej de bucurie sub forme cât mai variate.

<  Anul acesta foarte mulţi oameni vor alege ordinea, disciplina atât acasă cât şi la serviciu, îşi vor decide priorităţile, vor planifica riguros agenda de lucru pentru cele 24 de ore.

<  În acest an un număr impresionant de oameni vor înceta să mai dea vina pe ceilalţi, pe circumstanţele exterioare, pe familie, ţară, preşedinte, echipă de fotbal, părinţi, copii sau pe orice altceva din afara lor şi îşi vor asuma responsabilitatea pentru ceea ce trăiesc şi înfăptuiesc.

<  Anul acesta mulţi oameni vor uita de aceea voce ale fantomele părinţilor sau influenţele toxice din anturajul lor care-i critică şi care le spune “nu poţi, e prea greu”, “e imposibil, nu ai cum să reusesti”, “nu te baga”, “vei regreta, nu eşti suficient de bun”, “nu e momentul”, „ti-am zis eu” şi îşi vor asculta înstinctul, vocea interioară, intuiţia.

<  În acest an mulţi oameni vor renunţa la joburile stresante şi plictisitoare şi vor da curs propriilor idei, care le vor asigură un trăi decent şi o nouă evoluţie profesională şi spirituală.

<  Anul acesta mulţi oameni vor depăşi dependenţa de alţii sau de anumite situaţii în care au stat şi vor deveni fiinţe autonome din punct de vedere: emoţional, financiar, relaţional, spiritual.

<  Anul acesta tot mai mulţi oameni vor renunţa la compromisurile faţă de sine însuşi; înţelegând lecţia care face ca un compromis să ducă la altul şi rezultatul să fie unul păgubos.

<  În acest an foarte mulţi oameni din Braşov vor conştientiza că viaţa este un dar divin şi poate fi privită ca o călătorie cu peisaje variate şi din care şi ei pot face parte.

<  Anul acesta braşovenii îşi vor descoperi puterea interioară şi vor deveni arhitecţii propriei vieţi proiectată pe măsura visurilor lor cu încredere şi acceptare de sine.

Aşa este şi aşa să fie! Numai bine!

Camelia Bolocan, psiholog-psihoterapeut adlerian, autonom
Specialist în psihoterapie şi consiliere psihologică pentru copii, adolescenţi şi părinţi
Telefon - 0745.356.801
psihologterapeutbv@gmail.com

Comentarii

Ultimă oră