Sari la conținut
sia-gasit-sfarsitul-sub-rotile-unui-tren-

Trenul a mai făcut o victimă la Braşov. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost zdrobit de o garnitură de tren. Deşi un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Incidentul s-a petrecut azi dimineaţă puţin înaintea orei 7.00 în apropierea podului de pe strada Zizinului. Sistemul de alertă 112 a fost anunţat că un bărbat a fost lovit de locomotiva unui tren. Bărbatul a fost pur şi simplu spulberat, bucăţi din trupul lui fiind găsite pe o distanţă de câţiva zeci de metri. Această zonă este frecvent circulată de mulţi braşoveni care scurtează drumul dinspre zona Gemenii spre cartierul Uzina 2. Deşi podul este dotat cu scări, puţini sunt cei care aleg să le urce sau să se deplaseze pe trotuarul podului, asfel că traversează calea ferată. În plus, în zonă există şi o şosea intens circulată care nu are trecere pentru pietoni. Deşi medicii au ajuns imediat la faţa locului, aceştia au fost nevoiţi să apeleze Institutul de Medicină Legală pentru că bărbatul era decedat. “S-a deplasat la faţa locului un echipaj SMURD, dar din păcate medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, căpitanul Ciprian Sfreja

Din primele informaţii se pare că bărbatul s-a aruncat în faţa trenului, însă cercetările încă se fac pentru a afla cauza exactă a incidentului. Pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile se vor lua declaraţii de la mecanicul locomotivei şi de la martorii aflaţi în zonă la ora comiterii incidentului.

Comentarii

Ultimă oră