Sari la conținut
siau-taiat-partea-leului-la-cupa-csm

Copiii de la CSM Braşov, antrenaţi de profesorii Mircea Manciuc şi Marius Gălăţanu, au făcut legea la Cupa CSM Braşov la sabie, ediţia cu numărul 6, care  s-a desfăşurat în weekend sub Tâmpa.

Ana Maria Botezatu a dominat categoric categoria 8-10 ani şi a încheiat concursul pe primul loc, după ce a dispus în finală de Andreea Gheorghe de la Steaua, cu 10-4.

O evoluţie foarte bună a avut şi Denisa Parteni care a obţinut medalia de bronz, iar Ioana Sebastian, tot de la CSM Braşov, a terminat pe locul 7.

La băieţi, la aceeaşi categorie s-a impus Marco Sovar de la Dinamo Bucureşti.Andrei Rădulescu de la Dinamo Braşov a terminat pe locul 6, iar Victor Nistorică de la CSM Braşov pe locul 11.

CSM Braşov a dat şi învingătorul categoriei 11-13 ani, rezervată băieţilor. Rareş Ailincă, de departe cel mai bun sportiv al categoriei, a trecut în finală cu 10-6,de Andrei Pastin de la Dinamo Braşov.

Andrei Cupeş de la CSM Braşov, s-a clasat pe locul 5, iar dinamoviştii braşoveni David Gheorghe şi Tudor Cociş au ocupat locurile 9, respectiv 11.

La fete categoria 11-13 ani, cea mai bună a fost Tania Luţea de la Steaua. Alesia Câdă de la CSM Braşov, a terminat pe locul 5, iar Diana Chichernea, tot de la CSM Braşov a încheiat concursul pe locul 11.

La competiţia de la Braşov au participat peste 200 de copii, de la cele mai importante cluburi din ţară.

Comentarii

Ultimă oră