Sari la conținut

„Simulare de accident rutier”, acțiune a studenților, pe Colină

simulare-de-accident-rutier-actiune-a-studentilor-pe-colina

Asociația Studenților din Universitatea Transilvania - ASUT organizează o serie de evenimente în cadrul „Săptămânii Studenţilor Braşoveni”, ediția a IX-a.

Studenții și toți cei interesați sunt invitați la o experiență mai altfel: „Simulare de accident rutier”, miercuri, 23 mai 2018, pe Colină (Platoul Corpului C).

Ne place să credem că nouă nu ni se poate întâmpla o astfel de catastrofă. Însă cum ar fi, în cazul unui accident rutier, să privim neputincioși în fața persoanelor dragi nouă până la venirea echipelor de ajutor?

Imaginează-ți că poți să ajuți! TU poți face diferența!

 Te așteptăm MIERCURI, 23 MAI 2018, ora 12:00 pe Platoul Corpului C - Colina Universității Transilvania, pentru a lua parte la o „Simulare de Accident” care îți poate schimba total percepția asupra situațiilor de urgență.

Hai să vezi cu ochii tăi cum se desfășoară operațiunea de descarcerare și salvare a victimelor implicate într-un accident rutier și care sunt pașii care trebuie urmați în cazul unei urgențe de acest gen.

Vino să înveți cum poți TU să ajuți o victimă aflată în stop cardio-respirator!

Evenimentul se desfășoară în cadrul Săptămânii Studenților Brașoveni, Ediția a IX-a și este organizat de: Asociatia Studentilor din Universitatea Transilvania - ASUT, cu sprijinul: ISU Brasov; Universitatea TRANSILVANIA din Brasov; Romania Events; Primăria Municipiului Braşov; Agentia Metropolitana Brasov; 4rooms.

Comentarii

Ultimă oră