Sari la conținut
site-fals-pentru-achizitionarea-rovinietei

CNAIR îi anunţă pe cetăţeni că singurul portal web autorizat pentru achiziţionarea rovinietei este http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.


    Anunţul vine ca urmare a faptului că un portal fals pentru achiziţia rovinietei a fost depistat de angajaţii companiei. „CNAIR a constatat că în mediul online există un portal web pentru achiziţia rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv, «www.rovinietaro.ro» ”.


   Utilizatorii sunt rugați să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie .


   „CNAIR nu îşi asumă nici o responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se precizează în comunicatul oferit de Compania Naţională de Austostrăzi şi Infrastructură Rutieră.


    Cei care accesează acest site şi plătesc contravaloarea rovinietei pot primi amendă pentru că au circulat pe drumuri naţionale fără să deţină rovinietă.

Comentarii

Ultimă oră