Sari la conținut

Smiley, concert #Confesiune, în această seară la Brașov

smiley-concert-confesiune-in-aceasta-seara-la-brasov

După succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley susține concertul #Confesiune pe scenele din toata țara.

Momentele artistice sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist. Turneul include 10 orase si poarta numele celui mai recent abum.

 Luni, 5 noiembrie este ziua când Sala Sporturilor Brașov se va transforma în scenă inedită a concertului lui Smiley: #Confesiune.

Promit organizatorii că momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

Cu ocazia Turneului #Confesiune, Smiley și-a invitat fanii la cea mai mare “Foto – confensiune”din țară. Aceștia au fost invitați să-și încarce fotografiile de suflet cu locurile preferate din orașul lor pe paginile de Facebook special create pentru concertele din fiecare oraș. O parte din fotografiile trimise vor fi proiectate în timpul concertelor.

Pentru că Smiley are mulți fani la Brașov, biletele s-au epuizat cu multă vreme înaintea concertului de pe 5 noiembrie, așa că spectacolul din această seară este „sold out”

„Mi se pare foarte tare! Ma bucur pentru ca mi-am ascultat intuiția și de data asta și ne-am asumat, eu si echipa mea, un Turneu Național. Abia aștept să ne vedem!”, a declarat Smiley.

Oră acces: 18:30 ; Oră începere show: 19:30


  Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.


  Organizatorii au pus la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora.

Turneul National Confesiune a început pe 29 octombrie 2018, la Galați și a continuat pe 30 Octombrie 2018 la Iași (la Sala Sporturilor), pe 31 Octombrie 2018 la Bacău (la Teatrul de vară „Radu Beligan”) iar astăzi 5 Noiembrie 2018 ajunge la Brașov, la Sala Sporturilor.

Spectacolele vor contiuna în alte orașe: pe 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca (la Sala Polivalentă), în 12 Noiembrie 2018, la Pitești (la Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 13 Noiembrie 2018 la Craiova (la Sala Polivalentă), în 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu (în Sala Sporturilor), pe 15 Noiembrie 2018 la Timișoara (în Sala Sporturilor „Olimpia”) urmând ca turneul să se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii Turneului Național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime Romania (una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland).

Comentarii

Ultimă oră