Sari la conținut

Spectacol de teatru pentru copii -„Alice în Ţara Minunilor”, la Săptămâna Comediei

spectacol-de-teatru-pentru-copii-alice-in-tara-minunilor-la-saptamana-comediei

Scena de la Centrul Cultural Reduta se va transforma într-un tărâm fermecat, astăzi 15 mai 2017, când copiii sunt invitaţi la un superb spectacolul de teatru „Alice în Ţara Minunilor”.

Reprezentaţia începe de la ora 18.00 şi face parte din Săptămâna Comediei.

Spectacolul de teatru pentru copii „Alice în Wonderland” (Alice în Țara Minunilor) este o adaptare frumoasă după „Alice în Wonderland” a lui Lewis Caroll, realizată de MiniArtShow by Ioana Ginghină.

„Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar şi întregii familii, având o distribuţie de excepţie, muzică originală şi proiecţii multimedia.

Povestea adaptată realităților contemporane, spune că ...Alice este o fetiţă de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viaţa şi nu mai crede în poveşti. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o ţară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, „Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă.

Binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate. Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupă, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei şi pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.

Spectacolul face parte din programul FESTIVALULUI DE TEATRU SĂPTĂMÂNA COMEDIEI.


  Preţul unui bilet este de 35 de lei şi acestea pot fi cumpărate de la Centrul Cultural Reduta (Strada Apollonia Hirscher nr.8, Brașov).


  Detalii pe: http://www.centrulculturalreduta.ro/ro/evenimente-mai/  www.saptamanacomediei.ro  și www.unparintemaibun.ro

Comentarii

Ultimă oră