Sari la conținut

„Spiridușii de nădejde ai lui Moș Crăciun” pregătesc cadouri pentru copiii săraci

spiridusii-de-nadejde-ai-lui-mos-craciun-pregatesc-cadouri-pentru-copiii-saraci


  Anul acesta brașovenii se pot bucura, mergând la Coresi de un Crăciun generos în emoții, zâmbete, dorințe împlinite și de sentimentul că împreună cu inimoșii din jur pot fi mai speciali ca oricând.


   „Acum este momentul în care simțim din plin bucuria și emoția de a fi lângă cei dragi, de aceea la Coresi vă așteptăm într-o poveste frumoasă de iarnă în care ne dorim să fim, mai mult că oricând, alături de prietenii din comunitate” lansează invitația organizatorii.

Pe 30 noiembrie 2019, de la ora 17.00, brașovenii și turiștii sunt așteptați la scena din Piața cu Copaci pentru a descoperi împreună culorile Crăciunului și pentru a se bucura de concertul de colinde al Corului Unison Stars.

În această iarnă, la Coresi, propune un joc al generozității. Toți inimoșii sunt invitați să fie „Spiridușii de nădejde ai lui Moș Crăciun” și să dăruiască împreună cu Moșul cel darnic, bucurii copiilor nevoiași. „Ne vom bucura împreună de darurile oferite, vom zâmbi și vom petrece zile magice”.

Astfel, în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, studioul Radio Coresi devine Fabrica lui Moș Crăciun în care spiridușii săi vor primi, din partea vizitatorilor Coresi Shopping Resort, cadorile pentru cei mai cuminți 400 de copii beneficiari ai serviciilor Fundației Bucuria Darului.

Cum pot clienții să dăruiască? În perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019 sunt așteptați la studioul Radio Coresi (intrarea food court – Starbucks) cu un produs dulce, o carte de citit/colorat și un produs de îngrijire personală. Primii 400 de clienți primesc un premiu instant, surpriză, ca răsplată pentru implicarea în campanie.


  După ce perioada de colectare se încheie, produsele vor fi sortate și livrate către copii cu ajutorul partenerilor comunitari, în perioada 16 – 22 decembrie 2019.


   Și pentru că „#împreună facem mereu și mai bine”, la acest demers se alătură copiii de la Cercetașii României – Centrul Local Orizont Brașov care vor colecta cadourile.

Cei interesați pot descoperi pe www.coresibrasov.ro  ce evenimente-surpriză au loc la Coresi în această perioadă!

Comentarii

Ultimă oră