Sari la conținut

Spitalul Militar va fi extins cu un pavilion nou care va avea patru etaje

spitalul-militar-va-fi-extins-cu-un-pavilion-nou-care-va-avea-patru-etaje

Conducerea Spitalului Militar a început demersurile în vederea extinderii spațiilor în care se desfășoară activitatea medicală. Astfel, ar urma să fie construit un nou corp de clădire cu patru etaje, proiectul fiind în faza de obținere a acordului de mediu.


   În noul pavilion ar urma să fie asigurate atât servicii medicale în ambulatoriu, cât și de spitalizare sau de urgență.


  Unitatea funcționează într-un spațiu relativ restrâns, cu toate că este una regională, astfel că zona de Urgențe funcționează în containere modulare.

În prezent, unitatea medicală are o capacitate de 175 de paturi, în care funcţionează 3 secţii şi 14 compartimente, cu regim de internare continuă şi de zi.


    Astăzi, spitalul are un portofoliu de 28 de specialităţi medico-chirurgicale, unele dintre ele recunoscute ca centre de excelenţă. Spitalul acordă asistenţă medicală de specialitate militarilor Ministerului Apărării Naţionale şi familiilor acestora din unităţile şi formaţiunile militare, pensionarilor militari, veteranilor de război, precum şi membrilor de familii ai acestora, din patru judeţe: Braşov, Covasna, Harghita şi Mureş.


    De asemenea, acordă asistenţă medicală şi altor categorii de asiguraţi, inclusiv civililor atât din Braşov, cât şi din alte judeţe.

Comentarii

Ultimă oră