Sari la conținut

Start pentru Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile - Masculin

start-pentru-cupa-mondiala-de-sarituri-cu-schiurile-masculin

Spectacolul a început! Încă de la antrenamente, icarii lumii sunt spectaculoşi! 6 săritori au depăşit dimensiunea trambulinei (97 m), culminând cu recordul stabilit de germanul Markus Eisenbichler (101 m)!

Marius Lindvik (foto) este câştigătorul primei şedinţe de calificare din istoria competiţiilor de Cupă Mondială masculin, de la Râşnov.

Norvegianul s-a impus într-o şedinţă extrem de spectaculoasă, în care, nu mai puţin de 6 săritori au depăşit dimensiunea trambulinei, situată la 97 m, culminând cu recordul stabilit de germanul Markus Eisenbichler (foto), 101 m, care s-a clasat al treilea, în timp ce liderul la zi al Cupei Mondiale, austriacul Stefan Kraft, a fost al doilea.


   „Atmosfera a fost pe măsură şi aşteptăm cât mai multă lume în zilele viitoare, să ne bucurăm împreună de acest eveniment special", au spus organizatorii.


   Daniel Andrei Cacina, reprezentantul României, a reuşit o săritură decentă, chiar dacă nu s-a calificat pentru întrecerea individuală de mâine. „A făcut un pas important în ceea ce priveşte acumularea experienţei necesare pentru obţinerea performanţei", au precizat oficialii Federaţiei Române de Schi Biatlon.


     După antrenamentele de joi, vineri (21 februarie 2020), de la 14.00 şi sâmbătă (22 februarie 2020), de la ora 12.00, are loc concursul propriu-zis, pentru spectatori transportul din Râşnov până la trambuline (gratuit) fiind asigurat din 15 în 15 minute.

Comentarii

Ultimă oră