Sari la conținut
stegarii-vor-punte-din-giulesti

FC Braşov se va deplasa pentru partida din etapa a 12-a a Ligii lui Mitică în Giuleşti, unde va întâlni Rapidul lui Neluţu Sabău. Galben-negri sunt încrezători în forţele lor şi deşi recunosc că formaţia de sub Podul Grant este favorită, stegarii sunt convinşi că pot face un rezultat bun în acest joc. „Este o perioadă de acomodare atât pentru mine cât şi pentru jucători, dar sper să trecem cu bine peste acest moment. O să îi rog pe jucători să mă ajute să am parte de un debut cu dreptul. Este important pentru mine să reuşim un rezultat bun şi, da, pot spune că am emoţii, dar sunt emoţiile fireşti dinaintea oricărui început. Îmi place această meserie, o fac cu pasiune şi îmi doresc foarte tare să câştig de fiecare dată, dar ştiu că nu este posibil să reuşeşti acest lucru în fiecare meci. Rapidul e o echipă de top din România, chiar dacă a avut fluctuaţii în exprimare în acest sezon. Poate din aceste fluctuaţii vine şi periculozitatea acestui joc, pentru că poţi să-i prinzi într-o situaţie maximală sau într-una în care să faci un rezultat pozitiv. Ideea noastră este că avem şanse. Sigur, ei sunt favoriţi însă noi avem şanse şi putem face un rezultat bun, aici incluzând şi un meci nul”, a spus antrenorul Braşovului, Sorin Cârţu. Tehnicianul stegarilor are tot lotul valid, pentru jocul de pe stadionul de sub Podul Grant. Partida Rapid-FC Braşov se va juca vineri seară de la ora 21.30 şi va fi transmisă în direct de canalul Dolcesport.
Nu are amintiri plăcute din Giuleşti. Partida din Giuleşti va consemna debutul lui Sorin Cârţu pe banca tehnică a stegarilor. Tehnicianul braşovenilor nu are amintiri prea plăcute de la ultimele meciuri cu rapidiştii. „În ultimul timp mi-a mers cam rău cu Rapidul. Am pierdut în minutul 90 cu Pandurii...a fost ultimul meci. Am pierdut 1-0 cu Steaua, atunci când a scăpat-o Tătăruşanu şi a dat gol Pancu...iar a fost ultimul joc...Doamne fereşte...Deci ultimele meciuri cu Rapid au fost de rău augur dar sper să întrerup seria”, a spus Sorin Cârţu.  
O motivaţie în plus. Antrenorul echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că schimbarea antrenorului la FC Braşov, adversara giuleştenilor din etapa a XII-a a Ligii I, le poate aduce jucătorilor ardeleni o motivaţie în plus. „Schimbarea de antrenor poate să fie o motivaţie în plus pentru fiecare jucător. E clar că va trebui să fim foarte bine pregătiţi din punct de vedere mental, convinşi că va trebui să fim concentraţi, iar dacă vom reuşi acest lucru, vom câştiga acest meci. Dacă suntem superficiali, fără motivaţia de a lega trei victorii, pot apărea surprize şi să dăm încredere adversarului că poate scoate puncte la noi în Giuleşti, ceea ce eu nu permit şi nu accept să nu fim pregătiţi pentru acest joc. Din ce a jucat Braşovul până acum, cam cunoaştem tot. Mari surprize nu pot apărea. E foarte greu ca în câteva zile să schimbi o echipă. Probabil că va fi o motivaţie în plus. Oricum, s-au descurcat chiar foarte bine la ce probleme au fost acolo", a completat Sabău.
Grigore e sigur de victorie. Mijlocaşul echipei Rapid, Nicolae Grigore, a declarat, miercuri, că se aşteaptă la o partidă dificilă în compania formaţiei FC Braşov, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, dar a precizat că este convins că gruparea bucureşteană se va impune. „Eu am fost acolo, ştiu cum se pregătesc meciurile cu echipele mari. Ne aşteaptă un meci extrem de dificil, dar sunt convins că vom câştiga. Orice meci e important pentru noi. Venim după două victorii. Eu spun că avem nevoie să legăm trei victorii şi să putem urca. Avem, aparent, un program facil şi sperăm ca până în iarnă să urcăm pe podium", a spus Grigore.

Comentarii

Ultimă oră