Sari la conținut

Stere are planuri mari la FC Braşov! Primele declaraţii ale noului antrenor "stegar"

stere-are-planuri-mari-la-fc-brasov-primele-declaratii-ale-noului-antrenor-stegar

Mihai Stere a fost numit noul antrenor al celor de la FC Braşov, însă obiectivul nu s-a schimbat. Fostul jucător al stegarilor vine cu un suflu nou la echipă, dar şi cu o schimbare importantă: Mugurel Buga secund. Cu problema băncii tehnice rezolvată, oficialii galben-negrilor îşi îndreaptă atenţia acum pe campania de transferuri.

Nu a fost nici Mirel Rădoi şi nici Cornel Ţălnar. După discuţii care au durat câteva zile, oficialii de la FC Braşov au ajuns la un numitor comun şi l-au schimbat pe Adrian Szabo cu Mihai Stere.

„O mândrie şi o încununare a muncii depuse ca jucător pentru această echipă. A fost şi este în sufletul meu. Păcat că nu am putut să-mi fac un meci de retragere de la FC Braşov” - Mihai Stere, antrenor FC Braşov

Noul antrenor al „stegarilor” vine chiar de pe banca tehnică a echipei. Din vară, Stere a ocupat funcţia de secund atât în mandatul scurt al lui Cosmin Bodea, cât şi în cel al lui Adi Szabo. Noul tehnician al galben-negrilor a mărturisit că se gândea că într-o zi va fi numit principal,  oferind asigurări că lotul va fi schimbat în perioada următoare.

„În orice zi gândim, după ce ne lăsăm de activitatea de fotbalişti şi ne apucăm de antrenorat, că vei fi şi antrenor principal. Eu mă gândeam la această funcţie. Cu siguranţă lotul va suferi modificări. Au fost 18 etape în care eu am fost de la începutul pregătirii şi după o analiză concretă a ceea ce a fost, e normal ca lotul să sufere câteva modificări” - Mihai Stere, antrenor FC Braşov

Urmează: Reacţia lui Stere cu privire la mandatul lui Buga ca secund + Transferurile pe care le vrea Stere la Braşov

Comentarii

Ultimă oră