Sari la conținut

Strategii de pariuri fotbal: ce sunt si cum folosesti biletele de tip acumulator in avantajul tau?

strategii-de-pariuri-fotbal-ce-sunt-si-cum-folosesti-biletele-de-tip-acumulator-in-avantajul-tau

Foarte putine strategii de pariuri fotbal sunt concepute pentru bilete cu un singur meci. Majoritatea pariorilor cu experienta prefera sa foloseasca cotele biletelor de tip acumulator in favoarea lor. Dupa cum probabil stii, cotele se inmultesc intre ele pe fiecare bilet, motiv pentru care multe strategii implica cel putin 3 evenimente pe bilet.

Prin combinarea mai multor evenimente si optiuni de pariere, cota totala a biletului creste considerabil, iar unele case de pariuri ofera bonusuri suplimentare atunci cand ai depasit un anumit numar de selectii. Cu toate ca poti dezvolta o strategie profitabila bazata pe bilete de tip acumulator cu optiuni din orice sport, fotbalul este “domeniul” preferat de majoritatea pariorilor din tara noastra. Astfel, in randurile ce urmeaza vei gasi cele mai importante detalii despre biletele combo din cadrul unei strategii de pariuri fotbal.

Ce sunt biletele de tip acumulator?


Regulile de pariere sunt foarte simple, astfel incat singura diferenta dintre pariurile clasice si cele de tip acumulator va fi reprezentata de numarul de selectii de pe bilet. Astfel, alegi evenimentele si cotele care ti se par avantajoase, iar platforma de pariuri le va combina pe un singur bilet.

Vei depune o singura miza, iar cota totala a biletului va fi obtinua prin inmultirea cotelor tuturor optiunilor alese. Biletul este castigator numai atunci cand toate selectiile sunt castigatoare. Exista si pariori care isi dezvolta strategia de pariuri fotbal pe baza biletelor cu 18 sau chiar mai multe selectii. In acest caz, sansele de castig sunt destul de mici, insa castigul posibil este deosebit de mare.

Cum se calculeaza castigurile unui astfel de bilet?


Spre deosebire de pariurile de tip sistem, unde poti selecta un numar de combinatii intre evenimentele de pe bilet, pariurile de tip acumulator se bazeaza exclusiv pe selectii simple. Tocmai de aceea, calcularea castigurilor posibile este simpla: cotele tuturor optiunilor incluse pe bilet se inmultesc intre ele, apoi se inmultesc cu suma pe care o mizezi, apoi cu eventualul bonus acordat de casa de pariuri pentru numarul de selectii de pe bilet. Platforma va calcula in mod automat castigul posibil dupa introducerea fiecarei optiuni pe bilet, insa aceasta este formula pe care o respecta.

Ce bonusuri poti “prinde” cu biletele de tip acumulator?


Marile case de pariuri acorda diferite bonusuri biletelor de pariuri fotbal cu selectii multiple. Daca incluzi pe bilet cel putin 5 optiuni, vei profita de un bonus procentual variabil. Bonusul este oferit ca procent din castigul total posibil, incepand cu 3-5% si ajungand pana la 50% din castigurile totale.

In unele cazuri, insa, bonusurile biletelor de pariuri fotbal de tip acumulator sunt insotite de unele conditii. Astfel, trebuie sa stii ca multe case de pariuri ofera acest bonus doar daca fiecare cota inclusa pe bilet depaseste valoarea de 1,50.

Cum poti profita de avantajele biletelor de tip acumulator?


Acest tip de bilete poate fi integrat in orice strategie de pariuri fotbal, intrucat optiunile pe care le poti selecta sunt deosebit de variate. Astfel, poti inscrie 3 sau mai multe selectii in care ai incredere, indiferent de tipul acestora (rezultat final, calificare, peste/sub etc).


In serile de Champions League sau Europa League, poti include pe bilet 5 sau chiar 10 echipe care crezi ca vor castiga meciul, vor marca sau se vor califica. Aceasta strategie este foarte eficienta si in cazul confruntarilor disputate, intrucat poti alege mai multe partide in care crezi ca se vor marca peste 2,5 goluri.

.

pariuri fotbal

Comentarii

Ultimă oră