Sari la conținut

Sute de braşoveni şi-au schimbat buletinul în week-end-ul cu alegeri

sute-de-brasoveni-siau-schimbat-buletinul-in-weekendul-cu-alegeri

În 9 şi 10 noiembrie 2019, lucrătorii de la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Braşov au avut mult de lucru.

Mai exact, potrivit şefului Serviciului Evidenţa Persoanelor din cadrul SPCLEP, în 9 noiembrie 2019 au fost emise 12 cărţi de identitate provizorii, iar în 10 noiembrie (în ziua alegerilor) au mai fost eliberate alte 37 de astfel de documente de identitate.


   De asemenea, în 9 noiembrie 2019 au fost eliberate 131 de documente de identitate prelucrate până în 8 noiembrie, iar duminică au mai fost ridicate 210 acte de identitate, care, la fel, au fost prelucrate anterior.


   Cărţile de identitate provizorii se eliberează pe loc şi au o valabilitate de un an, perioadă în care titularul are obligaţia de a-şi face cartea de identitate normală.


   SPCLEP Braşov va avea program prelungit şi în perioada 23 noiembrie şi 24 noiembrie 2019 (când sunt alegerile, turul doi), dar, la fel, vor elibera doar cărţi de identitate provizorii sau actele de identitate pentru care au fost depuse cereri până cel mai târziu vineri, 22 noiembrie 2019.


     Pentru ca braşovenii să poată vota, SPCLEP Braşov le recomandă oamenilor să îşi verifice din timp actele de identitate, pentru a se asigura că acestea sunt valabile.

Comentarii

Ultimă oră