Sari la conținut

Ţăndărică și Baniciu susțin vineri un Concert Extraordinar „Pasărea Rock”

tandarica-si-baniciu-canta-vineri-la-reduta-intrun-concert-extraordinar-pasarea-rock

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan „Ţăndărică” prezintă în premieră şi la Braşov, „Pasărea Rock”, cel mai nou proiect muzical al celor trei.

Spectacolul se va desfăşura pe 28 aprilie 2017 (de la ora 21.00), la Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher, nr. 8), va dura două ore şi va fi unul complet - un show cu lumini, sunet, scenografie și costume deosebite.


  „Pasărea Rock” a luat naștere în 2014 avându-i pe Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică în rolurile principale.


  Cu forțe proaspete, și cu o vastă experiență, alături de Sorin Voinea și Nicu Patoi, se duce mai departe o poveste care a făcut legendă, cea a trupei care i-a consacrat, Phoenix.

De la înființare, au lansat 2 EP-uri, un videoclip și albumul „LEGENDA”. Turneele susținute de Pasărea Rock confirmă, la nivel național, succesul proiectului.

În reprtoriul trupei se regăsesc compoziții proprii ce sunt incluse pe albumul nou lansat, „LEGENDA” – Praznic năprasnic, Călușandra, Legenda, piese din prima operă rock-simfonic „Meșterul Manole” – Pe Argeș în jos sau Rugăciune către Domnu, dar și binecunoscutele hituri ale lui Mircea Baniciu.


   Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua IaBilet.ro şi la Deane’s Irish Pub, situat pe str. Republicii, nr 19, la preţul de 65 de lei.

Comentarii

Ultimă oră