Sari la conținut

„Târgul de Cariere Braşov”, miercuri și joi, la Hotel Kronwell

targul-de-cariere-brasov-miercuri-si-joi-la-hotel-kronwell-brasov

     Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere Braşov!

Peste 30 de companii din domeniile retail, automotive, IT, producţie, servicii şi BPO sau hotelier vor fi prezente, astăzi şi mâine (17 și 18 aprilie 2019), la Hotel Kronwell, la Târgul de Cariere.

„La Târgul de Cariere Braşov din această primăvară sunt disponibile posturi de Software Developer, Senior UI/ UX Designer, Java Developer, Traducător, Lucrător comercial, Tehnician programare şi multe altele. O companie din industria automotive oferă locuri de muncă pentru studenţi. Îi sfătuim pe candidaţi să vină cu CV-ul pregătit, actualizat şi să îşi cunoască atuurile”, a anunțat Alina Agafiţei, PR manager Târgul de Cariere.

Totodată, la această ediţie a Târgului de Cariere Braşov, candidaţii pot participa gratuit la un workshop organizat de Elektrobit. Tema workshop-ului este „Driving the Future of Software”.


    Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicaţiei prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesaţi de participarea la eveniment sunt sfătuiţi să-şi instaleze aplicaţia eJobs pe telefonul mobil şi să vină pregătiţi cu CV-ul gata întocmit în aplicaţie. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Braşov.

Organizatorii se aşteaptă să participe peste 2000 de candidaţi, interesaţi de toate oportunităţile profesionale oferite în cadrul evenimentului.


   Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare şi totodată, cea mai complexă.

Detalii suplimentare puteți obține pe www.targuldecariere.ro/brasov .

Comentarii

Ultimă oră