Sari la conținut

Targul International de Carte si Muzica Libris Brasov

targul-international-de-carte-si-muzica-libris-brasov

Între 19 - 23 martie 2015 , la Business Park Brașov vă invităm la cea de-a XII-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov. Târgul este organizat, ca și edițiile precedente, de Asociația Libris Cultural și partenerii săi.

Nu vor lipsi ofertele variate, reducerile și promoțiile pregătite de participanți, de zecile de edituri și case de discuri care vor fi prezente la Business Park Brașov, la fel cum nu vor lipsi nici oaspeții de seamă, lansările de carte și muzică, evenimentele care vor trezi curiozitatea vizitatorilor și vor oferi prilejuri de întâlnire și de obținere de autografe de la scriitorii preferați.

"La ediția a XII-a a Târgului,Uniunea Scriitorilor Filiala Brașov îi va recompensa pe cei mai merituoși autori ai anului care a trecut.

Particularitatea absolută a acestei ediții este legată de serile magice ale Târgului. Atâta timp cât cultura nu cunoaște granițe geografice și spațiale, în epoca contemporană, nici spectacolele de seară nu vor mai fi limitate la scena evenimentelor din Târg, ci vor cunoaște o desfășurare multispațială, simultană în cele mai cunoscute locuri din Brașov dedicate manifestărilor culturale: Opera, Teatrul Sică Alexandrescu, Sala Patria. În aceste săli de spectacol veți avea ocazia să vă întâlniți cu SONIA HAZARIAN, MIHAELA BRAȘOVEANU, BANDIDOS, PAULA SELING, MARCIAN PETRESCU, MARIUS DRAGOMIR, MIRCEA BANICIU, VLADY CNEJEVICI, VALI SERBAN, MAGDA PUSKAS, SILVAN STANCEL și mulți alții. Duminica Târgului va fi dedicată tradițiilor românești, costumelor și cântecului popular – la Sala Patria pregătim un maraton folcloric din care nu vor lipsi reprezentațiile artistice ale unor maeștrii precum NICOLAE FURDUI IANCU, DUMITRU FĂRCAȘ." potrivit organizatorilor.

Comentarii

Ultimă oră