Sari la conținut

Te pregătești pentru un copil? Află 3 secrete rapide ale mămicilor brașovence pentru o sarcină ușoară!

te-pregatesti-pentru-un-copil-afla-3-secrete-rapide-ale-mamicilor-brasovence-pentru-o-sarcina-usoara

Sarcina este o stare de grație, de transformări și de emoții pe care nu le-ai mai întâlnit niciodată înainte de a rămâne gravidă. Părul tău se va îngroșa și va crește odată cu cel al fătului, decolteul tău va arăta mai voluptos, pielea deja strălucește! Totodată, acest lucru te pune în fața unor provocări noi cărora trebuie să le faci față cu succes pentru a te bucura de momentele frumoase rezervate în cele nouă luni.

Găsește în acest articol 3 sfaturi prețioase de la mămici brașovence, care te vor ajuta să te pregătești mai bine și să anticipezi orice nevoie ar putea apărea pe parcursul sarcinii sau chiar la nașterea bebelușului. Aceste sfaturi sunt, mai degrabă, trucuri care îți vor ușura eforturile și eventualul disconfort pe care orice femeie îl resimte pe măsură ce sarcina evoluează.

Cele 3 secrete rapide ale mămicilor brașovence:

Investește într-o pernă pentru gravide

perna pentru gravide

Pe măsură ce te apropii de al treilea trimestru de sarcină, abdomenul umflat te poate împiedica să dormi în pozițiile de somn cu care erai obișnuită și, astfel, odihna ta nu va fi una optimă. Pentru a veni în sprijinul acestei dificultăți, există, astăzi, perne multifuncționale, speciale pentru gravide, cu un design care susține greutatea burticii în timpul somnului și care te ajută să ai un somn odihnitor pe tot parcursul nopții.
Prețul unei perne multifuncționale este mai mare decât cel al unei perne normale, dar investiția merită, întrucât o poți folosi și pentru alte situații pe viitor și chiar pentru a-ți adormi bebelușul pe timpul zilei.

pantofi sport

Poartă pantofi cu toc jos sau chiar sport

Dacă abia ai aflat că ești însărcinată și încă nu ai început să cumperi haine și accesorii speciale pentru această perioadă, nu uita să adaugi pe lista de cumpărături o pereche cu până la o jumătate de număr mai mare decât cel purtat în mod obișnuit, pentru următoarele luni. Conform studiilor, pantofii pentru femei gravide trebuie să aibă un toc jos, în cazul modelelor elegante, pentru evenimente deosebite, iar pentru purtări de zi cu zi, se recomandă pantofii flexibili, încăpători.

În mod surprinzător, balerinii nu sunt o soluție potrivită, deoarece talpa joasă nu oferă susținere pentru glezne și ligamente, cei mai potriviți fiind clasicii pantofi sport pentru femei, pe care preventiv, îi poți cumpăra cu o jumătate de număr mai mare pentru atunci când vei avea picioarele mai umflate din cauza retenției de apă sau a kilogramelor în plus pe care orice femeie le capătă pe parcursul sarcinii.

ulei de cocos gravide


Folosește zilnic uleiul de cocos

Pentru că vei căpăta proporții într-un interval scurt de timp, este foarte probabil să ai vergeturi sau crăpături ale pielii, recomandat fiind să folosești o cremă de regenerare a nivelului de colagen din pielea corpului. Un truc rapid este să folosești zilnic uleiul de cocos, care are și proprietăți antibacteriene și emoliază pielea, fiind foarte convenabil ca preț. Dacă deja vergeturile au apărut, adaugă și un ulei de corp cu colagen rutinei tale zilnice de îngrijire.

Acestea sunt cele 3 trucuri aflate de la mămici brașovence de care poți ține cont garantat pentru a-ți asigura o sarcină ușoară și un confort sporit până la sosirea viitorului membru al familiei.

Sursa foto: www.shutterstock.com

Comentarii

Ultimă oră