Vremea a început, de marţi, să se răcească, temperaturile continuând să scadă şi în cursul zilei de miercuri, în toată ţara, iar termometrele nu vor indica mai multe de 14 grade Celsius.

Potrivit reprezentanților Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de joi, temperaturile încep să crească uşor, însă, spre finalul lunii, termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius. 

În perioada 13-26 noiembrie, vremea continuă să se răcească, treptat, iar spre finalul intervalului termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius.

În Transilvania, media temperaturilor diurne va scădea până la 8 grade în data de 15 noiembrie. În ziua următoare va creşte cu 2 grade, apoi va reveni la 8 grade, nivel la care se va menţine şi în următoarele 3 zile.

Între 21 şi 26 noiembrie se va resimţi o nouă scădere a valorilor termice, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi şi ele în scădere, media lor va fi pozitivă până în jurul datei de 18 noiembrie, apoi va coborî sub pragul îngheţului, iar în ultimele două zile va atinge -2 grade. Pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe aproape în fiecare zi.

La munte, atât temperaturile maxime, cât şi cele minime, vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8...9 grade miercuri, până la 0...1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1...2 grade, până la -5...-4 grade.

Trecător vor fi precipitaţii slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviţă şi ninsoare.
 

 


Nici un comentariu la articolul "Temperaturi scăzute la Brașov"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here