Sari la conținut

Teoria unui brănean: „piramide asemeni celor egiptene, între Braşov şi Râşnov”

Cotidianul „Libertatea” dedică un articol teoriilor unui brănean care consideră că a descoperit adevărata origine şi istorie a omenirii.
Urmaşul agatârşilor. Valentin Tîrcă spune că este ultimul descent al familiei imperiale a agatîrşilor, o civilizaţie care a luat naştere din convieţuirea extratereştrilor cu pământenii. Bărbatul pretinde că a găsit în apropierea Râşnovului un complex de piramide asemeni celor egiptene. Aceste piramide ar fi fost construite acum 18 milioane de ani de extraterestreştrii care au venit aici pentru a exploata bogaţiile naturale ale Pământului. Ei ar fi creat şi oamenii, pe care-I foloseau la muncă.Piramidele, care se află între Bran şi Râşnov, ar fi fost acoperite de păduri.
Agharta, colonie a extratereştrilor. Tîrcă ssţine că cele 17 puncte de pe glob au fost locurile unde au apărut şi civilizaţiile. Una dintre cele 17 colonii întemeiate de de extratereştri se numea Agartha şi includea actualul teritoriu al României. Aici ar fi trăit thrcii, oameni albi cu părul negru, din care au derivat tracii şi etruscii, pelasgii, dar şi sauromaţii, strămoşii celţilor şi ruşilor. Brăneanul este convins că „piramidele” din zona Braşovului fac parte din aceeaşi familie cu cele de la Gizeh, din apropierea oraşului Cairo

Comentarii

Ultimă oră