Sari la conținut

„Țestoasa Roșie” deschide Anim’est Brașov 2017

testoasa-rosie-deschide-animest-brasov-2017

Animaţia „Ţestoasa roşie”, câștigătoarea Premiului Special al Juriului la Cannes 2016, deschide ediția 2017 a Anim’est Brașov, ce va avea loc între 29 iunie şi 2 iulie.

Proiecția va avea loc în Piața Sfatului joi, de la 21.30, și va fi precedată de un concert Bucharest Jazz Orchestra, un proiect special pe scena muzicală românească.

Festivalul Anim’est înscrie în agenda de weekend a publicului de la Brașov o serie de alte proiecții și concerte ce vor avea loc în Piața Sfatului și la Centrul Cultural Reduta.

Un highlight între lungmetrajele proiectate anul acesta este filmul nominalizat la Oscar în regia lui Charlie Kaufman și Duke Johnson – „Anomalisa”, despre povestea lui Michael Stone și a tulburărilor sale, care se ivesc atunci când tot ce îi era familiar odată devine străin.

Un alt lungmetraj de animație destinat publicului cu vârsta de 14+ este „Psihonauții, copiii uitați” / „Psiconautas, los niños olvidados”, o post-apocalipsă animată despre doi adolescenţi nemulţumiţi care se hotărăsc să lase în urmă universul apăsător în care trăiesc.

Comentarii

Ultimă oră