Sari la conținut

TOP 5 locuri de vizitat pentru un milionar loto

top-5-locuri-de-vizitat-pentru-un-milionar-loto


Milionarii loto nu știu, de cele mai multe ori, ce să facă cu banii. De aceea, ne-am gândit să le venim în ajutor. Uite aici câteva locuri extrem de palpitante ideale pentru milionari. Să începem!


1. Africa de Sud


Nume de cod - Safari. În Africa de Sud te simți ca și cum ai fi într-unul din documentarele acelea de pe Discovery. Lei, tigri și fel și fel de alte sălbăticiuni surprinse în toată splendoarea. Cu suficiente resurse financiare, poți chiar să vânezi. Bineînțeles, nu specii protejate prin lege.
Și nu ai parte doar de natură în Africa de Sud! Cape Town este un oraș extraordinar, plin de tradiții și obiceiuri locale. Pe lângă acestea, bunătatea oamenilor locului te va face să te întorci, cu siguranță!


2. Egipt


Nu trebuie să mai cauți locul în care să-ți petreci vacanța de milionar. Egiptul este locul care înglobează toate frumusețile lumii antice și moderne. Plaje însorite, deșerturi nisipoase și o istorie deosebită. Imaginează-ți doar cât de fascinant poate fi să călătorești în lumea faraonilor, a sfincșilor și a piramidelor.


O țară a misterelor, plină de istorie și de fapte mărețe, Egiptul poate fi destinația ideală pentru un milionar.


Totuși, te gândești cum să devii un milionar loto? Te poți juca la loteriile din România în magazinele din orașul tău sau poți să te joci loto online și să alegi una dintre cele mai mari loterii din lume.


3. America de Sud


Următoarea destinație de milioane este America de Sud.


Te-ai gândit vreodată cum e să te plimbi prin jungla amazoniană și să descoperi secretele din Machu Pichu? Dacă da, atunci trebuie neapărat să călătorești în America de Sud. În principiu, Brazilia și Guyana franceză sunt două dintre cele mai interesante locuri de aici. Partea cea mai bună este că poți călători în Guyana Franceză cu buletinul. Aceasta face parte din teritoriile Franței, utilizează moneda euro și are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.


4. Monaco


Următoarea destinație pe care o poți vizita dacă vei câștiga, de exemplu, la loteria Eurojackpot, este Monaco.
Monaco este faimoasă pentru Riviera Franceză și pentru sutele de hoteluri luxoase. Cel mai apropiat aeroport este cel din Nice, de unde poți lua autobuzul până în Monaco pentru câțiva lei.


Deși are o suprafață de doar 2 kilometri pătrați, Monaco este locul în care se adună toți milionarii și miliardarii planetei. Peisajele deosebite o fac să fie destinația perfectă pentru cine are bani de cheltuit pentru plăcerea sa!


5. Japonia


Încheiem lista de astăzi cu țara Soare-Răsare. Avem aici un mix de tradiții asiatice și modernitate.


Mâncarea și entertainment-ul sunt extrem de importante în civilizația japoneză. Astfel, dacă alegi să îți petreci vacanța în Japonia, vei fi încântat de o varietate de bunătăți. Un pahar de sake și câteva fructe de mare îți vor delecta papilele gustative.


De asemenea, dacă iubești muzica, Japonia este locul ideal. În toată țara vei găsi aproximativ 100.000 de mii de baruri de karaoke din care să alegi. Da, un număr impresionant. Ce mai aștepți?


Mulțumim că ai rămas cu noi până la final. În care din aceste destinații ți-ai petrece vacanța de milioane?

Comentarii

Ultimă oră