Sari la conținut
trei-olimpice-joaca-in-preliminariile-euro-basket

După disputarea Final Four-ului şi All Star Game-ului, Liga Naţională de baschet feminin ia o pauză până la sfârşitul lunii, atunci când este programat startul play-off-ului.

În perioada următoare urmează cantonamentele naţionalelor europene, care vor fi finalizate cu două etape din preliminariile Euro Basket 2017. Aşa cum ne-am obişnuit, selecţionerul Miroslav Popov a convocat două jucătoare de la Olimpia pentru "dubla" cu Turcia şi Bosnia. Este vorba de căpitanul Gabriela Irimia şi Ana Ferariu.

Acestea nu sunt singurele jucătoare de la "olimpice" care vor evolua în meciurile naţionalelor. Surpriza şi premiera vine de la selecţionata Serbiei, care a convocat-o pe Biljana Pesovic.

România va juca la Cluj, cu Turcia, pe 20 februarie, iar patru zile mai târziu va fi programat duelul cu Bosnia din deplasare. Până în acest moment, tricolorele au maximum de puncte, după 67-65 acasă cu Bosnia şi 78-77 cu Israel în deplasare.

Serbia, campioana europeană en-titre, va juca o "dublă" cu Ucraina şi Germania. De asemenea, sârboaicele sunt pe primul loc în grupă, la egalitate cu Ucraina.

Comentarii

Ultimă oră