Sari la conținut

3 soluții eficiente pentru a scăpa de zgârieturile de pe ecranul telefonului

trei-solutii-eficiente-pentru-a-scapa-de-zgarieturile-de-pe-ecranul-telefonului

Nu sunt multe accesoriile care îți definesc integritatea și dau dovadă că tu, cel care le stăpâneșți, ești un om care este atent la detalii. La fel cum o zgârietură strică întreaga imagine a mașini, la telefoane, treburile devin serioase. Când ești în mașină, zgârieturile nu se văd, dar telefonul îți va ridica nivelul stresului probabil de 50 de ori pe zi. Specialistii in protectia telefonului de la TAMO TAMO au reușit să găseasca trei soluții eficiente pentru a scăpa de zgârieturile de pe ecranul telefonului.

1. Alcool
Alcoolul sanitar se poate găsi oriunde și este probabil cea mai eficientă metodă pantru a îndepărta zgârieturile fine de pe ecranul telefonului. Cum funcționează? Ei bine, în prezent, cam toate generațiile de smart-phone au în componența ecraunului un strat anti-strălucire care în contact cu alcoolul,  se va dilata ușor reușind să umple zgârietura. Mod de preparare a soluției. 20% alcool 80% apă. Aplicați ușor cu o cârpă fină.

2. Pastă de dinți
Aici lucrurile devin puțin ciudate dar eficiența își spune cuvântul. Detaliile chimice ne depășesc cu această metodă, însă după ce am încercat, rezultatele au fost mai mult decât mulțumitoare. Aplicată pe suprafața cu zgârieturi și folosind mișcări circulare cu viteză mică, pasta de dinți va reuși în cele din urmă să te scape de zgârieturi!


3. Huse de protecție
Soluțiile menționate anterior sunt eficiente și dau rezultate, dar de ce să ajungi până în pragul acesta? De ce să nu previi deterioarea device-ului tău? O husă pentru telefon nu numai că îți va proteja gadgetul de zgârieturi dar ți-l va salva de mult mai multe lovituri și contacte dure.  Există o gama foarte largă de huse samsung peste tot pe internet. Daca detii un telefon iphone 7 sau 8 poti gasi sute de astfel de huse pe tamotamo.ro.


Sperăm că articolul a fost de folos iar telefonul dumneavoastră va arăta că nou. Dacă una dintre soluții a functionat, nu ezită să ne spui și nouă!

Comentarii

Ultimă oră