Sari la conținut

Trimiși în judecată pentru contrabandă cu țigarete

trimisi-in-judecata-pentru-contrabanda-cu-tigarete

Doi bărbați, în vârstă de 47 și respectiv 51 ani, din municipiul Făgăraș, au fost trimiși în judecată pentru contrabandă cu țigarete.

Polițiștii brașoveni au efectuat 6 percheziții domiciliare în municipiul Făgăraș, județul Brașov, în urma cărora au descoperit, atât în interiorul locuințelor celor 2 persoane cât și în autoturismele deținute de către acestea, aproximativ 17.560 de țigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă, precum și suma de aproximativ 77.500 de lei. Atât tigaretele, cât și sumele de bani au fost indisponibilizate, asupra acestora dispunându-se măsura sechestrului aisgurator, prejudicul creat bugetului de stat, fiind recuperat integral. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore iar ulterior instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.


Polițiștii spun că la domiciliul bărbatului de 47 de ani, a fost descoperită și o cultură indoor de cannabis și instalații utilizate pentru dezvoltarea plantelor.

Comentarii

Ultimă oră