Sari la conținut

Turiștii se pot caza pe litoral, însă cluburile vor fi închise

turistii-se-pot-caza-pe-litoral-insa-cluburile-vor-fi-inchise

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că turiștii se pot caza pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, însă cluburile vor fi închise inclusiv în noaptea de Înviere, chiar dacă restricțiile de circulație sunt ridicate.

Oficialul spune că este permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, cu respectarea condiţiilor de protecţie sanitară şi respectarea acelei reglementări - maxim 70 la sută din capacitatea de cazare să fie ocupată”,

„În ceea ce priveşte petrecerile din cluburi, sigur că, în această perioadă, această activitate este restricţionată şi, în funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim până la ce oră avem permisă deplasarea. În noaptea de Înviere, aceste unităţi economice nu sunt deschise. Ele nu pot funcţiona. Ne dorim ca, pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, sigur, tot cu respectarea anumitor reguli." Ministrul de Interne a explicat că este posibil să se permită turiştilor să nu poarte mască pe plajă, însă acest lucru trebuie discutat în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Comentarii

Ultimă oră