Sari la conținut

14 victime în urma accidentului de pe Șoseaua Cristianului UPDATE: (Galerie Foto +VIDEO)

14-victime-in-urma-accidentului-de-pe-soseaua-cristianului-update-1316-galerie-foto

Grav accident de circulaţie între Braşov şi Cristian. 14 persoane au fost rănite după ce un microbuz şi un autoturism s-au izbit frontal. Pentru a scoate răniţii dintre fiarele contorsionate  a fost nevoie de intervenţia a două echipaje de descarcerare.  Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic de iarnă. Şoferul autoturismului s-a angajat într-o depăşire imprudentă şi  într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul maşinii, intrând pe contrasens.  Din cei 11 răniţi preluaţi de echipajele de salvare, unul singur se afla în stare foarte gravă, cu traumatism cranian sever.  Din primele investigaţii, răniţii sunt muncitori care mergeau spre serviciu. Ulterior, trei dintre pasagerii din microbuz s-au prezentat voluntar la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Un braşovean de 30 de ani care conducea un autoturism din direcţia Râşnov spre Braşov, a pierdut controlul volanului,   a pătruns  pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus.  Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorilor auto implicaţi, precum şi a nouă pasageri din cei 12 aflaţi în microbuz”, a declarat Comisar Şef Liviu Naghi, Purtător de Cuvânt IPJ Braşov. La locul accidentului a fost nevoie de intervenţia echipajelor  SMURD şi ale  ambulanţei pentru a acorda primele îngrijiri medicale răniţilor. „Am intervenit la un accident rutier, cu două echipaje de descarcerare, două echipaje Smurd şi patru ambulanţe.  Accidentul s-a soldat cu 11 victime, două dintre acestea au rămas încarcerate. S-a intervenit pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor”, a spus Ciprian Sfreja, Purtător de Cuvânt ISU Braşov. „Două maşini lovite. Erau zece răniţi, plus şoferul de la autoturism. A depăşit, a derapat şi s-au lovit”, ne-a spus un martor. „Au fost preluate 11 victime dintr-un accident rutier, transportate cu  ambulanţele la spital, din care şase bărbaţi şi cinci femei din accident. Nu avem nici un minor.  Unul dintre bărbaţi este în stare gravă, în urma investigaţiilor s-a constat că are un traumatism cranian sever şi toracic, este pe terapie intensivă.  Un al doilea bărbat este cu traumatism cranian cu hemoragie minimă la nivelul intracerebral şi traumatism toracic. Va rămâne de asemenea internat.  Mai sunt încă trei persoane internate. Una pe neurochirurgie, una pe secţia de ORL şi un pacient, în curs de investigaţii, probabil va rămâne pe secţia de ortopedie”, a declarat Cristina Vecerdi, şef SMURD Braşov. Din cauza accidentului traficul s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de 45 de minute.

UPDATE: 13:16 - Primele imagini de la locul accidentului

UPDATE; ORA 08:43

11 victime la spital, in urma unui accident rutier petrecut între Cristian şi Braşov. Un şofer de 30 de ani mergea cu maşina personală, dinspre Râşnov spre Braşov. La un  moment dat în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz. În maşina de transport se aflau 9 călători. Atât aceştia cât şi cei doi şoferi implicaţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Medicii urmează să stabilească despe ce leziuni este vorba şi câte persoane necesită în continuare spitalizare.

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Șoseaua Cristianului. În accident a fost implicat un microbuz. 6 persoane au fost rănite dintre care 2 sunt încarcerate. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje S.M.U.R.D. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

Ultimă oră