Sari la conținut

Ultimele lucrări de anul acesta ale Electrica pe Bulevardului 15 Noiembrie

ultimele-lucrari-de-anul-acesta-ale-electrica-pe-bulevardului-15-noiembrie

Electrica: În această săptămână se vor face mai multe traversări ale Bulevardului 15 Noiembrie. Până sâmbătă, compania trebuie să închidă şantierele la reţelele electrice din Braşov!


    După o vară în care pe mai multe străzi din Braşov au fost săpate tranşee la reţelele electrice, din 9 noiembrie 2019 acestea vor dispărea. Mai exact, potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, în 6 noiembrie 2019, a fost organizată o şedinţă cu reţeliştii, pentru a se stabili graficul de lucru pentru această săptămână, asta după ce prognoza meteo pentru perioada următoare nu este încurajatoare.


    Astfel, în noaptea 7 – 8 noiembrie 2019, între orele 20.30 şi 06.00, se va realiza traversarea străzii Nicolae Bălcescu - între strada Pieţii şi Piaţa Teatrului. În aceeaşi noapte, în acelaşi interval orar, se va realiza şi traversarea Bulevardului 15 Noiembrie - zona de intersecţie cu str. Agrişelor.


   În 8 noiembrie 2019, începând cu ora 09.00, se va realiza traversarea Bulevardului 15 Noiembrie - zona de intersecţie cu str. Grădinarilor.


   În data de 9 noiembrie 2019, începând cu ora 09.00, se va realiza traversarea Bulevardului 15 Noiembrie - între UM Vânători de Munte şi Panini. În aceeaşi zi, începând cu ora 08.00, va fi realizată traversarea Bulevardului 15 Noiembrie - între Cafeneaua Jadore şi str. Dorobanţilor.

Comentarii

Ultimă oră