Sari la conținut

Ultimul târg de toamnă din 2019, în zona de agrement a Lacului Noua (7 - 10 noiembrie)

ultimul-targ-de-toamna-din-2019-in-zona-de-agrement-a-lacului-noua-

Prepeliţe rotisate şi sarmale (preparate de vedeta TV Nea Marin), promise la ultimul târg de la Lacul din Noua!

Târgul de Sfinţii Mihail şi Gavril, ultimul târg de toamnă din acest an, va fi organizat în perioada 7 - 10 noiembrie 2019, în zona de agrement a Lacului Noua din Braşov.


     Pe lista de bucate de la standuri cu care vor fi delectate papilele gustative ale celor prezenți se numără: preparate din lapte şi carne, gemuri, siropuri, serbeturi, fructe şi legume, must, vin, ţuică, suc de mere natural, gogoşi, kurtos, clătite, prăjituri de casă, hot-dog, hamburger, preparate calde din carne, gulaş, mămăligă cu brânză şi smântână, ciuperci umplute.


  Totodată, la terasa Fooderia Cris, Nea Marin, „cunoscut bucătar de la Masterchef”, după cum îl prezintă organizatorii, va face „cele mai bune sarmale pe care le-aţi gustat în ultima vreme”.


    „Surpriză târgului va fi o băutură alcoolică minunat de aromată, preparată după o veche reţeta de familie păstrată cu sfinţenie într-un cufăr din bătrânul cartier Şchei. O altă noutate a acestui târg vor fi prepelitele rotisate, o delicatesă ce nu ar trebui ratată”, au anunțat organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră