Sari la conținut

Umilinţa suferită de Steaua i-a adus unui bărbat din Sebeş o amendă de 200 de lei

umilinta-suferita-de-steaua-ia-adus-unui-barbat-din-sebes-o-amenda-de-200-de-lei

Un bărbat din Sebeş, supărat că echipa de fotbal Steaua Bucureşti e umilită de Manchester City, a sunat la 112. Motivul invocat? Mai multe persoane necunoscute îi atacă locuinţa cu pietre.

Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l într-o stare euforică şi care trezea suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul urmărea un meci de fotbal, era extrem de tulburat deoarece echipa favorită era pe punctul de a pierde şi le-a cerut jandarmilor să determine motivul pentru care ţiglele de pe casă produceau zgomote.

Jandarmii spun că nu au fost identificate persoanele despre care bărbatul vorbea şi nici urme de lovituri. Ba chiar, familia reclamantului a confirmat că nu au avut nicio problemă, iar zgomotele fuseseră auzite doar de microbistul supărat. Se pare că acesta se afla în stare ebrietate, probabil, tot din cauza dezamăgirii produse de situaţia fotbaliştilor stelişti. Omul a fost sancţionat cu o amendă contravenţională în valoare de 200 lei.


Comentarii

Ultimă oră